• BIST 8980.39
  • Altın 2284.818
  • Dolar 32.3279
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 23 °C

Metin Kalkavan, Kocaeli Temsilciliği'ne 'şube' sözü

Metin Kalkavan, Kocaeli Temsilciliği'ne 'şube' sözü
Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan TOBB seçimleri erteleme kararı öncesinde Kocaeli'de denizcilik sektörünün temsilcileriyle biraraya geldi. Kalkavan toplantıda Kocaeli Temsilciliği'nin şubeye dönüştürüleceği sözünü verdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, denizcilik sektörünün sorunlarını dinlemek için TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete ile geldiği toplantıda Kocaeli Temsilciliği'nin başvurusu ile şubeye dönüştürüleceği sözünü verdi.

Kocaeli’de denizcilik sektörünün tüm paydaşlarının buluştuğu Wellborn Otel'deki toplantının açılış konuşmasını yapan DTO Kocaeli Temsilcisi Av. Vedat Doğusel, Kocaeli’nin denizciliğin potansiyelini ve sektördeki yerini rakamlarla anlattığı konuşmasında ‘Kıymetli hazırun ile birlikte uzun istişareler sonucu kararlaştırılan Deniz Ticaret Odamızın Kocaeli Şubesi'nin kurulması için dilekçelerimizi sayın başkanımıza sunar gereğinin meclisimizce kabul görüp tüm denizcilik camiamıza ve sevgili Kocaeli denizcilere bu kararın hayırlı uğurlu olmasını dilerim’ dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılıp selamlama konuşması yaptığı kahvaltılı buluşmada İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, DTO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Deniz Ticaret Odaları Konsey Başkanı Sefer Kalkavan, TOBB Türkiye Denizcilik Meclis Başkanı Erol Yücel, DTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Denizcilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Süalp Ürkmez, DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Piri Reis Üniversitesi Genel Sekreteri Rıdvan Kartal, DTO İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı ve Vapur Donatanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kaptan Savaş Ercan, DTO Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Akaryakıt İkmalcileri Derneği Başkanı Ali Deniz Eraydın, Kumcular Kooperatifi Başkan Yardımcısı Meclis Üyesi Yaşar Naiboğlu, Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, KOTO Meclis Başkanvekili Alp Kayalar ve KOÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Gündoğdu ile KOGAD Kocaeli Gemi Acenteleri Derneği Başkan Yardımcısı Rasim Alponat, Dernek üyeleri, Acente, Liman, Tersanelerin ve Sivil Toplum Kuruluşları'nın il yöneticileri katıldı.

Denizcilik sektörünün sorunları dinleyen Metin Kalkavan oda seçimlerinin ertelenme kararı öncesinde yaptığı toplantıda Kocaeli’de ve ülkemizde denizcilik sektörünün yapısal düzenlemelerle sorunlarının çözülmesi için çaba gösterdiklerini söyleyerek, 'İMEAK Deniz Ticaret Odası da devletimizin zirvesine sorunlarımız defalarca taşıdık. Bu çabalarımızla denizde ticaretimizi düzenleyip geliştirecek yüzlerce yasa yönetmelik çıkarıldı' şeklinde konuştu.

'Daha etkin hizmet götürülecek'

Toplantının sonunda DTO Kocaeli Temsilcisi Av. Vedat Doğusel’den şube başvuru dilekçesini alan Kalkavan konuşmasına şunları ekledi: 'Kocaeli denizcilik sektörümüzü önde gelen ilidir. Temsilciliğimizi şubeye dönüştürerek Kocaeli’deki denizcilik sektörüne, gemi acenteleri limanlar, tersanelere daha etkin hizmet götürülecektir. Kocaeli temsilcimiz Vedat Doğusel’in temsilciyken yaptığı güzel çalışmaları şube olduktan sonra da devam ettireceğine inancımız tamdır.’ 

1-ic-dto-002.jpg2-ic-dto-001.jpg3-ic-dto-001.jpg

4-ic-dto-001.jpg5-ic-dto.jpg6-ic-dto.jpg7-ic-dto.jpg8-dto-ic.jpg9-ic-dto.jpgDENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim