• BIST 13892.3
  • Altın 6703.82
  • Dolar 48.6485
  • Euro 56.1779
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 20 °C

Kos Adası'na kaçmaya çalışan FETÖ zanlıları adliyeye sevk edildi

Kos Adası'na kaçmaya çalışan FETÖ zanlıları adliyeye sevk edildi
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle aranan ve Sahil Güvenlik ekiplerince Kos Adası'na kaçmaya çalışırken yakalanan 17 zanlıdan 4'ü adliyeye sevk edildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddiasıyla aranan ve Sahil Güvenlik ekiplerince Yunanistan'ın İstanköy Adası'na (Kos) kaçmaya çalışırken yakalanan 17 zanlıdan 4'ü adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden Elif S., Meryem B., Hayriye B. ve Selma U.'nun emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden bazılarının örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları belirlendi.

Sahil Güvenlik ekiplerince Bodrum Karaada açıklarında 27 Ekim'de durumundan şüphelenilen bir motoryata "dur" ihtarında bulunulmuş, ekiplerce yapılan aramada organizatörlük yaptıkları iddia edilen 2 tekne kaptanı, 4 Suriye uyruklu ile 13'ü çocuk 30 Türk vatandaşı yakalanmıştı.

Yunanistan'a kaçmaya çalışan 17 Türk vatandaşının, Ankara ve İzmir'de yaşayan Emniyet, Milli Eğitim, TSK, TİB gibi farklı kurumlardan ihraç edilen ve arama kaydı bulunan FETÖ üyeleri olduğu belirlenmişti.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim