• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 19 °C

Kemer Belediyesi, Kemer Yat ve Yelken Kulübü Derneği'ne bot desteği verdi

Kemer Belediyesi, Kemer Yat ve Yelken Kulübü Derneği'ne bot desteği verdi
Antalya’nın Kemer Belediyesi, Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Derneği'ne şişme bot tahsis etti.

Yat ve Yelken Kulübü Derneği'nin Kemer'deki deniz sporlarını canlandırmak amacıyla ihtiyaç duyduğu şişme botu, Kemer Belediyesi karşılayarak deniz sporlarına katkı sağladı. Dernek binası önünde yapılan programa, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Derneği Başkanı Orhan Yeşilli, derneğin yönetim kurulu üyeleri, Kemer G Marina Genel Müdürü Levent Tokaç ve denizciler katıldı.

Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Derneği yetkilileri, kendilerine teslim edilen şişme botun, ücretsiz yaz okulları optimist ve lazer takımlarının antrenmanı ve yarışlarında kullanılacağını belirtti. Derneğe şişme botun teslim edilmesinden sonra açıklama yapan Dernek Başkanı Yeşilli, derneğin asıl amacının Kemer'deki gençleri denizcilikle tanıştırmak olduğunu söyledi. Yeşilli, en büyük sorunlarının deniz sporlarının zengin sporu gibi algılanması olduğunu belirterek, "Bölgemizde deniz kültürünü oluşturup hem alternatif turizm hem de gençlerin alternatif mesleklere yönelmesini istiyoruz. Bu adımı Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile birlikte atmış olduk. Beş yıldır hiçbir faaliyet yürütmedik. Ama Başkan Necati Topaloğlu ile ivmelenen bir çalışmaya başladık ve Türkiye'de ilk defa ücretsiz yelken kursunu yaptık" dedi.

10 Kasım Atatürk Kupası organizasyonunu Kemer Ayışığı Koyu'nda organize etmek istediklerini de anlatan Yeşilli, "İzmir'den de iki tane ulusal hakem gelecek. Bu destek oldukça biz de bu canlanmayı sağlarız. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise yelken sporunu ve deniz sporlarını yıllardır ücretsiz olarak canlandırmaya çalıştıkları için Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Derneğine teşekkür ettiğini söyledi. Derneğin daha önce kendisini ziyaret ettiklerini ve desteğe ihtiyaç duyduklarını anlattıklarını belirten Başkan Topaloğlu, "Bazı istekleri vardı. Biz de kendilerine destek verdik ve gençlere bu yaz ücretsiz kurs verdiler. Derneğin, geleceğin denizcilerini yetiştirebilmesi için bota ihtiyaçları olduğunu söylediler. Biz de hemen devreye girdik. Denizin bu kadar güzel olduğu bir yerde çocuklarımızı denizle tanıştıramazsak bu bizim ayıbımızdır. Bu ayıbı ortadan kaldırmak için dernek üyeleriyle birlikte çalışıyoruz. Her spor dalına destek verdiğimiz gibi bu spora da desteğimiz devam edecek. Şişme bot kendilerine hayırlı olsun" dedi.

Programa katılanlar daha sonra şişme botun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim