• BIST 9890.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 28 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 21 °C

Kaptanoğlu Denizcilik Vekili Avukat Uğur Karaağaç, Deniz Haber Ajansı'na açıklamada bulundu

Kaptanoğlu Denizcilik Vekili Avukat Uğur Karaağaç, Deniz Haber Ajansı'na açıklamada bulundu
Kaptanoğlu Denizcilik Vekili Avukat Uğur Karaağaç, Deniz Haber Ajansı'nda yayımlanan "Kaptanoğlu ailesinin sorunları bir türlü bitmiyor, Kaptanoğlu Denizcilik'e icra takibi yapıldı!" başlıklı haberle ilgili olarak, açıklama yaptı.

Kaptanoğlu Denizcilik Vekili Avukat Uğur Karaağaç, Deniz Haber Ajansı'nda yayımlanan "Kaptanoğlu ailesinin sorunları bir türlü bitmiyor, Kaptanoğlu Denizcilik'e icra takibi yapıldı!" başlıklı haberle ilgili olarak, açıklama yaptı.

15 Temmuz 2020 tarihinde yayınlana haberin detayında, "Cengiz Kaptanoğlu ve Gündüz Kaptanoğlu'nun ağabeyi Engin Kaptanoğlu'nun boşandığı eşi Nurten Kaptanoğlu tarafından, Kaptanoğlu Denizcilik Şirketi'ne 5 milyon TL'lik icra takibi yapıldı. İstanbul Anadolu 12. İcra Müdürlüğü'nün, 2020 / 11696 Sayılı Dosyasına istinaden yapılan icra takibinde, Kaptanoğlu Denizcilik Şirketi'ndeki hisselerini kardeşleri Cengiz Kaptanoğlu ve Gündüz Kaptanoğlu'na boşanma arifesinde devreden Engin Kaptanoğlu aleyhine açılan davada, mahkeme heyeti, Nurten Kaptanoğlu'na 5 milyon TL manevi tazminat ödenmesini kararlaştırmıştı."  şeklindeki haberin, gerçeği yansıtmadığını belirtilerek, gönderilen yazılı metnin yayınlanması istendi.

Deniz Haber Ajansı olarak basın ahlak ilkeleri çerçevesinde, internet portalımızda yayınlanan iddialara cevap verme hakkına saygı duyduğumuzdan dolayı, "Kaptanoğlu Denizcilik Vekili Avukat Uğur Karaağaç, Deniz Haber Ajansı'na gönderdiği açıklamayı aynen yayınlıyoruz;

"KAPTANOĞLU DENİZCİLİK’E İCRA TAKİBİ YAPILMAMIŞTIR

Kaptanoğlu Denizcilik ve Ticaret Anonim Şirketi'ne 5 milyon liralık icra takibi yapıldığı ve hacze gelindiği haberi doğru değildir. Söz konusu işlemler şirketten paylarını devrederek ayrılmış eski ortak Engin Kaptanoğlu’nun boşandığı eşi Nurten KAPTANOĞLU’yla arasındaki henüz kesinleşmemiş tazminat alacağı ve şahsi hukuki ihtilaftan kaynaklanmaktadır.

Müvekkillerin herhangi bir ticari ihtilafı söz konusu değildir. Müvekkil şirketin veya ortaklarının hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Buna rağmen Nurten KAPTANOĞLU vekilinin beyanı üzerine şirkete Engin Kaptanoğlu’nun şahsi mal varlığı ve alacağının araştırılması için gelinmiş; ancak gelinen adresin borçlu Engin Kaptanoğlu ile ilgisi olmadığı anlaşılmış, icra memurunca düzenlenen tutanakla bu husus sabit bulunmuş ve haciz işlemi yapılmamıştır.

Kaptanoğlu Denizcilik Ve Tic.A.Ş. olarak faaliyetlerimiz aksamadan devam etmekte ve ticari faaliyetlerimizle hiçbir ilgisi bulunmayan bu haberle gündeme gelindiği için son derece üzüntü duyulduğu kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

ÖMER KAPTANOĞLU HİÇ KİMSEYE HAKARET ETMEMİŞTİR.

Haberde, “Ömer Kaptanoğlu’nun, alacaklı vekili ve görevlilere ağır hakaret ve sinkaflı sözler sarf ettiği kaydedildi “ ifadesi iddia edilse de, bu durum sadece alacaklı vekilinin beyanına dayanmaktadır, yanlış ve taraflı bu iddia doğru değildir. Denizcilik sektöründe bilinen, tanınan saygın bir iş insanı olan Ömer Kaptanoğlu hakkında, galiz küfürlerde bulunan, küfürbaz ve saldırgan bir kişi olduğu intibahı, sadece alacaklı vekilinin beyanına dayanarak mesnetsiz bir şekilde yaratılmaya çalışılmıştır. Ancak bu husus bir iftiradan ibaret olup gerçeğe tamamen aykırı olduğu kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Cengiz Kaptanoğlu, Şadan Dikici Kaptanoğlu, Ömer Kaptanoğlu ve Kaptanoğlu Denizcilik ve Tic. A.Ş. vekili Avukat Uğur KARAAĞAÇ"

İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

sadan_buyuk.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim