• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 7 °C
  • Çanakkale 13 °C

İYEM ASYA Denizcilik, zehir zemberek bir açıklamayla KOSDER'den istifa etti

İYEM ASYA Denizcilik, zehir zemberek bir açıklamayla KOSDER'den istifa etti
İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantısında deprem etkisi yapan konuşmaların artçı şokları devam ediyor. İYEM ASYA Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fevzi Usta, KOSDER Yönetimini eleştirerek, istifa ettiğini açıkladı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısında deprem etkisi yapan konuşmaların artçı şokları devam ediyor.

İYEM ASYA Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fevzi Usta, KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş'a atıfta bulunarak "Üyesi olduğumuz KOSDER‘in koca başlılara değil, koca yüreklilere ihtiyacı vardır" diyerek istifa etti.

İYEM ASYA Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fevzi Usta imzasıyla Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği'ne gönderilen istifa dilekçesinde, CYE Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Ali Deniz Eraydın'ın iddialarına karşı KOSDER Yöentimi tarafından hala bir açıklama yapılmamasının üzücü olduğunu belirterek, İYEM ASYA Denizcilik olarak taraflarının açık ve net olduğunu ve Milli İrade ve Milli İradanin bütünleşmesinden yana olduklarını kaydetti.

Deniz Haber Ajansı'nın konu ile ilgili bilgisine başvurduğu Mehmet Fevzi Usta yaptığı açıklamada "İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis toplantısında CYE Petrol Yöneticisinin yaptığı açıklamalar yenilir yutulur türden değil. KOSDER Yönetiminin bu konuda açıklama yapması gerekirken, üyesinin ihraç yoluna gitmesi düşündürücüdür. Ali Deniz Eraydın'ın açıklamalarına karşı KOSDER'den bir açıklama gelmemesi üzerine Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği üyeliğinden istifa etmek zorunda kaldık" dedi.

İstifaların Kasım ayında yapılacak İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimleriyle hiç bir ilgisinin olmadığını kaydeden İYEM ASYA Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fevzi Usta; "Hem Metin Kalkavan'a, hemde Tamer Kıran'a aynı uzaklıkta olduklarını" sözlerine ekledi.

İYEM ASYA DENİZCİLİK'İN KOSDER'E GÖNDERDİĞİ İSTİFA DİLEKÇESİ AYNEN ŞÖYLE;

"İYEM ASYA Denizcilik olarak tarafımız açık ve nettir. Milli irade ve milli iradenin bütünleşmesidir. Üyesi olduğumuz KOSDER ‘in koca başlılara değil, koca yüreklilere ihtiyacı vardır. CYE Petrol tarafından açıklanan sebeplere, KOSDER tarafından henüz bir açıklama gelmemiş olması üzücüdür. Açıklama gelip te bizim bilmememiz daha da üzücüdür. Bütün bu sebepler ve Deniz Bey‘ in yazdıklarının belgelerle açık olmasından dolayı KOSDER üyeliğinden istifa ediyoruz.

Mehmet Fevzi USTA - İYEM ASYA DENİZCİLİK"

Haber: Recep CANPOLAT / Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim