• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 8 °C
  • Çanakkale 15 °C

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya’da seçim heyecanı

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya’da seçim heyecanı
İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi’nde seçim heyecanı başladı. 6 Kasım’da gerçekleşecek seçimlerde üyeler odanın mevcut başkanı Ahmet Çetin, odanın önceki dönem başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu ve Kemer Mavi Deniz Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi eski başkanı Levent Aslan’ın listeleri için sandık başına gidecek.

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası (DTO) Merkez ve Şubelerinde seçim heyecanı yaşanıyor. 15 Ekim’de İstanbul Genel Merkez seçimlerinin yapılacağı DTO'nun Antalya Şubesi ise 6 Kasım’da sandık başına gidecek.

700’E YAKIN ÜYENİN OY KULLANMASI BEKLENİYOR

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi üyeleri yeni dönem seçimlerinde 3 aday için oy kullanacak. Son edinilen bilgiye göre adaylar odanın mevcut başkanı Ahmet Çetin, odanın önceki dönem başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu ve Kemer Mavi Deniz Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi eski başkanı Levent Aslan olacak. Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi’nde 20 asil ve 20 yedek meclis üyesi belirleneceği seçimlerde yaklaşık 700’e yakın üyenin oy kullanması bekleniyor.

“CENTİLMENCE BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRMEYİ UMUYORUZ”

Seçim öncesinde Lider Medya’ya özel açıklamada bulunan adaylar, sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

DTO Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Çetin, “Şu an oda başkanlığına çeşitli isimlerin aday olacağını duyuyoruz. Ben kendi adıma yeniden DTO Antalya Şubesi Başkanlığına adayım. Centilmence bir seçim süreci geçirmeyi umuyoruz. Aynı sektörden olduğumuz için güzel ve demokratik bir seçim olacağını düşünüyorum” dedi.

“YAPILAN VE YAPILAMAYAN İŞLER ORTADA”

Odanın 2013-2018 döneminde başkanlık görevini üstlenen Bekir İnanç Kendiroğlu ise “Seçim süresi yaklaşıyor. Ben ve ekibim kendimize güveniyoruz. Rakiplerimiz de kendilerine güveniyorlar. Her zaman şunu söylüyoruz. Bizim dönemimize ve bu döneme bir bakılsın. Aradaki fark kolaylıkla görülebilecektir. Yapılan ve yapılamayan işler ortada” diye konuştu.

indir-001.jpg

ADAY OLAMAYACAK İDDİALARINA YANIT

Kendiroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hakkımda aday olmayacağıma ya da olamayacağıma dair söylemler duyuyorum. İşim gereği yurt dışında iş yapıyorum ve gelemeyeceğim yönünde ya da siyasetten devreye girileceği gibi şeyler konuşuluyor. Ancak başkanlığa adayım.”

“ODAMIZI DAHA DA İLERİYE GÖTÜRMEK İSTİYORUZ”

Kemer Mavi Deniz Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi eski başkanı Levent Aslan da “Önümüzde öncelikle bir genel merkez seçimi var. Onu atlattıktan sonra Antalya şubemiz için seçim sürecine gireceğiz. Biz ekip halinde kararlar alıyor ve çalışmalar yapıyoruz. Yakın zamanda bölge ziyaretlerine başlayacağız. Beklentimiz elbette odamızı daha ileriye götürmek, üyelerimizin genel istek ve taleplerini yerine getirmek ve hep birlikte sektöre gerçekten hizmet veren insanlarla çalışmak istiyoruz. Ekibimizi de bu şekilde oluşturuyoruz. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim