• BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 9 °C

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin yeniden aday

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin yeniden aday
İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, 6 Kasım tarihinde yapılacak olan Antalya Şubesi seçimleri için tekrar aday olduğunu açıkladı.

DTO Antalya Şubesi Meclisi seçim öncesi son olağan toplantısını DoubleTreeby Hilton Antalya’da gerçekleştirdi. Meclisin son kez bir araya geldiği toplantıda, aylık faaliyetler ile 4.5 yılın özetini içeren videolar üyelere sunuldu. Hizmetlerin yer aldığı faaliyet kitapçığının da dağıtıldığı toplantıda, yönetim kurulu üyelerine, ihtisas komisyonu başkanlarına teşekkür plaketleri ile DTO Merkezden iletilen odanın 40.yılını simgeleyen gümüş paranın yer aldığı plaketler verildi.

meclis3.jpg

Toplantıda bir teşekkür konuşmasını yapan DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, “Öncelikle çok verimli geçen bir 4.5 yıl oldu. Bu dönemde her ne kadar pandemi dönemi geçirdiysek de her şeye rağmen üyelerimizin her zaman yanında olduk. Her an üyelerimiz ile birlikte olurken, onlardan gelen sorunların çözülmesi adına bir köprü olduk. Başarılı işlere imza attık. Bu başarılı işlerin devamı açısından sizlerden gelen güzel dilekleriniz ile birlikte önümüzdeki dönem için de aday olduğumu yola devam dediğimi belirtmek isterim. İnşallah, birlikte yönetim anlayışı ile devam edeceğiz.  Görev yaptığımız süre içerisinde başta Genel Başkanımız Tamer Kıran başta olmak üzere, Meclis Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza, Şube Müdürümüz ve değerli çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Denizde başladı bizim maviye olan tutkumuz, 6 Kasım’da mavide buluşalım.  “dedi.

meclis6.jpg

Toplantıda yönetime veda eden Meclis Başkanı Berna KünerVanmanakes’e bir çiçek sunulurken, toplantıya katılan yönetim kurulu üyeleri ve diğer üyeler de bir dönem daha Ahmet Çetin ile yola devam dediler, destek verdiklerini açıkladılar.  

meclis7.jpg

DTO Yönetim Kurulu Danışmanı Hüsnü Çöllü de yaptığı konuşmasında, 4.5 yıldan bu yana DTO Antalya Şubesinin huzurla çok güzel çalışmalar imza attığını belirtirken, bundan sonra da Başkan Ahmet Çetin’in yanında yer aldıklarını belirtti ve emekleri için Başkan Çetin ve Yönetim Kurulu üyelerine çok teşekkür etti. 

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi’nde 20 asil ve 20 yedek meclis üyesinin tekrar belirleneceği seçimler 6 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek ve yaklaşık 600’e yakın üye de oy kullanacak.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim