• BIST 9402.93
  • Altın 4200.448
  • Dolar 39.0295
  • Euro 44.1519
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 31 °C
  • Antalya 32 °C
  • Muğla 29 °C
  • Çanakkale 25 °C

İDO'nun Marmara Adası seferleri 17 Nisan'da başlıyor

İDO'nun Marmara Adası seferleri 17 Nisan'da başlıyor
İDO, İstanbul’dan Marmara ve Avşa adalarına ulaşım için deniz otobüsü seferlerini 17 Nisan’dan itibaren başlatacağını açıkladı.

İstanbul’dan, Balıkesir’in Marmara Adası’na ulaşım için İDO’nun deniz otobüsü seferleri 17 Nisan’da başlayacak. Ülkedeki yaz turizminde önemli bir yeri bulunan Marmara Adası’na, İstanbul’dan tatil ve gezi amaçlı gitmek isteyen yolcuları için çalışma yapan İDO, 17 Nisan - 14 Haziran tarihleri arasında deniz ulaşımı seferleri gerçekleştirecek. İDO’nun Yenikapı ve Bostancı terminallerinden hareket edecek olan deniz ulaşımı araçları; Cuma günleri 18.30’da Bostancı’dan, 19.05’te Yenikapı’dan adalara hareket ederken, Pazar günleri ise; Avşa Adası’ndan saat 16.00’da, Marmara Adası’ndan da saat 16.30’da İstanbul’a dönüş gerçekleştirecek.
 
İDO, baharla birlikte ada keyfi yaşamak isteyenler için bilet fiyatlarını da düşük tuttuğunu duyurdu. 29 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla biletlerin ido.com.tr ’den alınabileceğini duyuran İDO, önümüzdeki yaz günlerinde Marmara ve Avşa adalarında hareketli bir sezon yaşanmasını tahmin ediyor.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim