• BIST 9079.97
  • Altın 2323.82
  • Dolar 32.3831
  • Euro 34.8459
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 12 °C

"İDO'dan en şık sefer"

"İDO'dan en şık sefer"
Markafoni, İstanbul ve Marmara ölçeğindeki ulaşımın konforlu adresi İDO ile birlikte, beyaz yakalıların zamansızlık problemini sabah iş yolunda azaltmak amacıyla eğlenceli bir projeye imza attı

Türkiye’de pek çok ilkin sahibi Markafoni, keyifli ve konforlu yolculukların adresi İDO ile birlikte bugüne dek gerçekleştirilmemiş bir ilke imza atıyor. “Markafoni ile İDO'da yenilen” sloganıyla hayata geçirilen projede, Bostancı-Kabataş İDO seferlerini kullanan ve çalışma hayatı yüzünden bazı şeylere çok da vakit bulamayan beyaz yakalılar, etkinlik kapsamında sürpriz hediye ve uygulamalar kazanıyorlar. Yolcular,sürpriz hediyelerle birlikte, “işte ve günlük hayatta nasıl şık olunur” sorusunun cevabını da buluyorlar.

Türkiye’nin ilk ve lider özel alışveriş sitesi olarak yola çıkan Markafoni, İstanbul ve Marmara ölçeğindeki ulaşımın konforlu adresi İDO ile birlikte, beyaz yakalıların zamansızlık problemini sabah iş yolunda azaltmak amacıyla eğlenceli bir projeye imza attı. “Markafoni ile İDO'da yenilen” sloganıyla yola çıkılan etkinlik, 12 Şubat Cuma günü Bostancı-Kabataş hattında 07.50, 08.10, 08.30, 09.00 ve 09.30 olmak üzere toplam 5 seferde gerçekleştirildi. Yolcuların büyük ilgisini toplayan proje dahilinde beyaz yakalıların hayatını kolaylaştıran bir dizi aktivite düzenlendi.

Yolculara Sürpriz

Etkinlik sabahı iskelede Markafoni Pop-Up Store ve müzik eşliğinde karşılanan yolcular, aktivitelerden habersiz şekilde ulaşımları için İDO’ya bindiklerinde, koltuklarında sürpriz hediyeler ile karşılaştılar. Ruj, oje, Markafoni indirim kuponları, cilt tipine ve yaşam tarzına uygun parfüm önerilerinin yer aldığı hediyelerin ardından ansızın başlayan Markafoni defilesi karşısında yolcular şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Etkinliğin moderatörlüğünü ünlü sunucu Ece Vahapoğlu üstlendi. Vahapoğlu, yolcularla günlük yaşam ve iş ortamlarında nasıl daha şık olabileceklerine dair ufak tüyolar paylaştı. Yoğun hayat temposunda kendilerine zaman ayıramayan beyaz yakalı profesyonellere etkinlik sırasında el bakımı, oje sürme fön uygulaması gerçekleştirildi. L’Oréal de uzman ekipleri ve profesyonel ürünleri ile zamansızlıktan yakınan kadınlara yolculuk esnasında makyaj yaptı. Aynı zamanda manikür servisini ofislere taşıyan start up İştemanikür de etkinlikte yer alarak yolculara tırnak bakımı ve fön işlemi yaparak onları güne hazırladı.

Markafoni CEO'su İlker Baydar,“Zamanla yarışan beyaz yakalıların ihtiyaçlarını karşılamak için İDO ile hayata geçirdiğimiz bu projeden büyük bir heyecan duyuyoruz. Markafoni olarak müşterilerimize yüksek tempolu günlük yaşantıları içersinde hızlı ve pratik çözümler sunuyoruz. Bu projemizle de iş dünyası profesyonellerinin İDO’da geçirdikleri yarım saati en etkili şekilde değerlendirebilmelerini amaçladık. Yolcuların seyahatleri sırasında keyifli vakit geçirmeleri ise bizi çok mutlu etti. Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak projelerimize devam edeceğiz" dedi.

İDO Genel Müdür Yardımcısı Murat Altıkardeşler,“Yılda yaklaşık 50 milyon yolcu ve 10 milyonu aşkın araç taşıyan İDO olarak, toplumun her kesiminden yolcularımıza konforlu, keyifli ve güvenli seyahat seçenekleri sunuyoruz. İstanbul’da özellikle sabah saatlerinde iç hatlarımızı kullanan yolcularımız arasında beyaz yakalı profesyonellerin özel bir ağırlığı var. Yoğun iş gününe yetişme telaşı içerisindeki bu kesimden yolcularımızın önemli vakit sorunları olabiliyor. Markafoni’yle işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz bu keyifli etkinlikte, yolcularımıza hoş bir sürpriz yaparak seyahatleri süresince onlara özel hediyeler sunduk. Önümüzdeki günlerde de, yolcularımızın seyahatine değer katan bu tür işbirliklerine, etkinlik ve sürprizlere devam edeceğiz.”

ido-006.jpg

ido1-002.jpg

ido2-001.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim