• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 13 °C

İDO yolcularına avantajlı seçenekler sunmaya devam ediyor

İDO yolcularına avantajlı seçenekler sunmaya devam ediyor
İDO’nun bilet satış kanalları arasına yeni katılan ve online seyahat biletinin en pratik ve güvenilir adreslerinden biri olan govego.com’da, Şubat ayı boyunca dış hat İDO biletlerinde yüzde 25 indirim var...

Konforlu, hızlı, güvenli ve keyifli yolculukların adresi İDO, yolcularına sunduğu avantajlı seçenekleri de artırmaya devam ediyor. İDO’nun bilet satış kanalları arasına yeni katılan ve online seyahat biletinin en pratik ve güvenilir adreslerinden biri olan govego.com’da, Şubat ayı boyunca dış hat İDO biletlerinde yüzde 25 indirim var...

Marmara’nın iki yakası arasındaki yolculuklarda hızlı feribotları ve deniz otobüsleriyle en konforlu ve güvenli seçenekleri sunan İDO, bilet satış kanalları arasına da yolcularının memnuniyeti için yeni seçenekler ekliyor.

Online bilet satışının pratik ve güvenli kanalları arasına katılan www.govego.com adresi de İDO’nun yeni satış kanallarına dahil olurken, Şubat ayı boyunca tüm İDO dış hat biletlerinde % 25 indirim sunarak yolculara avantaj sağlıyor.

“Promosyon, Business, Ekonomi ve VIP Bilet” sınıfı olmak üzere tüm bilet sınıflarında geçerli olan % 25 indirim kampanyası ile 1 Mart tarihine kadar indirimli İDO yolculuğu yapmak mümkün. Ayrıca indirimli biletler www.govego.com adresinden olduğu gibi govego mobil uygulamasından da edinilebiliyor.

İDO, gerek kendi www.ido.com.tr internet sitesi, gerekse İDO mobil uygulaması, İDO çağrı merkezi, gişeleri, acenteleri ve tüm online satış kanallarıyla birlikte yolcularına çok farklı seçenekler sunuyor. İDO, www.govego.com adresini de online kanalları arasına katarak, hem seçeneklerini genişletmiş hem de dileyen yolcularına fiyat avantajı sağlamış oldu.

Kampanya, tüm hızlı feribot ve deniz otobüsü dış hat seferlerinde sürüyor

Kampanya kapsamında sunulan yüzde 25 indirim, İDO’nun aşağıdaki bütün dış hatlarında gidiş/ dönüş, araçlı/araçsız yolculuklarda geçerli:

Yenikapı-Yalova Hızlı Feribot hattı
Pendik-Yalova Hızlı Feribot hattı
Yenikapı-Bursa Hızlı Feribot hattı
Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot hattı
Kartal-Yalova Deniz Otobüsü hattı
Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü hattı
Kadıköy-Yenikapı-Armutlu T.K.-Armutlu-Bursa Deniz Otobüsü hattı
Bostancı-Yenikapı-Bandırma Deniz Otobüsü Hattı

Sadece govego.com üzerinden yapılacak işlemlerde geçerli olan yüzde 25 indirim kampanyası dahilinde, satın alınan biletlerde kullanıcılardan online hizmet bedeli de alınmıyor.

ido-005.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim