• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 19 °C

İDO, 2017’de yolcularına yenilikler sunmaya devam edecek

İDO, 2017’de yolcularına yenilikler sunmaya devam edecek
Yüksek araç ve yolcu kapasiteli filosu ile misafirlerine her zaman keyifli seyahat deneyimi yaşatmayı amaçlayan İDO, 2017’de sunacağı hizmet ve kampanyaları ilk kez EMITT Fuarı’nda duyurdu.

Yüksek araç ve yolcu kapasiteli filosu ile misafirlerine her zaman keyifli seyahat deneyimi yaşatmayı amaçlayan İDO, 2017’de sunacağı hizmet ve kampanyaları ilk kez EMITT Fuarı’nda duyurdu.

Bu yıl 21’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, kapılarını açtı. Fuar’da, yılda 55 milyon insana dokunan, deniz ve kara operasyonlarıyla benzersiz hizmetler sağlayan İDO da yerini aldı.

Misafirlerine her zaman keyifli seyahat deneyimi yaşatmayı amaçlayan İDO, 2017’de sunacağı hizmet ve avantajlı kampanyalarını standında ziyaretçileri ile paylaşacak. İDO yetkilileri, 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam edecek fuar boyunca misafirlerinin memnuniyet ve taleplerini de ilk ağızdan dinleyecek.

Fuar’a katılan İDO Genel Müdür Yardımcısı Murat Altıkardeşler, bu yıl İDO’nun 30’uncu yılını kutlayacağını hatırlatarak, misafirleri bekleyen yenilikleri duyurdu. Murat Altıkardeşler, yakın zamanda misafirlerin kullanımına sunulacak yeni sadakat programını da müjdeledi. 

Murat Altıkardeşler, farklı marka işbirlikleri ile İDO misafirlerine ‘anında kazandıracak’ sadakat programı ile ilgili şu, “Misafirlerimizin kullanım alışkanlıklarını öğrenerek, kişiye özel kampanyalar planlayabileceğiz, onları İDO’nun sadakat programının bir parçası yaparak; alışkanlıklarına yönelik olarak hizmetlerimizi geliştirebileceğiz. Bu programın parçası olan misafirlerimiz, bilet alımlarında 30 saniye gibi kısa bir sürede hızlı işlem yapabilecek; ayrıca bilet alımıyla kazanacakları puanları isterlerse yolculukları sırasında yiyecek-içeceğe, isterlerse de biriktirerek yeni bir İDO biletine dönüştürebilecekler.” açıklamasında bulundu. 

Sömestra özel kampanyalı bilet satışı devam ediyor

Sömestr dönemi boyunca mevcut seferlerine ilave olarak dış hat seferlerine 25 ek sefer getiren İDO, kampanyalı bilet satışına da devam ediyor. Sömestrda dış hat hızlı feribot ve deniz otobüslerinde toplam 1.347 sefer yapacak olan İDO’da, tek yönde kişi başı; Bostancı-Kartal-Tuzla-Yalova 5 TL, Bostancı-Yenikapı-Bandırma 32 TL, Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa 14 TL, Kadıköy-Yenikapı-Armutlu T.K-Armutlu 14 TL’den başlayan fiyatlarla bilet alınabiliyor.

Hızlı feribot hatlarında biletler, Pendik-Yalova arası yolcu 5 TL, araç 29 TL; Yenikapı-Yalova arası yolcu 10 TL, araç 49 TL; Yenikapı-Bursa arası yolcu 14 TL, araç 79 TL ve Yenikapı Bandırma arası yolcu 32 TL, araç 119 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Kampanyalı bilet satışı, 5 Şubat’a kadar devam edecek. 

ido_2017_.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim