• BIST 9693.46
  • Altın 2506.298
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7696
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 15 °C

İÇDAŞ'a bir çevre ödülü de Kocaeli'den

İÇDAŞ'a bir çevre ödülü de Kocaeli'den
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan 92 sini bünyesinde bulunduran, ülkemizin sanayi üretimin başkenti konumunda olan, Kocaeli Sanayi Odası 2013 yılı Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülünü İÇDAŞ kazandı.

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan 92 sini bünyesinde bulunduran, ülkemizin sanayi üretimin başkenti konumunda olan, Kocaeli Sanayi Odası 2013 yılı Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülünü İÇDAŞ kazandı.

1995 yılından bu yana ulusal düzeyde düzenlenen KSO Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri yarışmasında; KSO, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli İl Çevre Müdürlüğü, GOSB, İZEYDAŞ ve Kocaeli Üniversitesi temsilcilerinden oluşan jüri tarafından ; ödül başvurusunda bulunan firmalar ve çevresel uygulamaları yerinde incelenerek ödüle hak kazananlar 8 Haziran Cumartesi günü Kocaeli Başiskele Wellborn Otelde yapılan törenle açıklandı.

İÇDAŞ adına Biga Çelik Tesisleri Direktörü Fuat Erkan Tekin Çevre Ödülünü; Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın elinden alırken, Başiskele Kaymakamı olarak görev yapan Çanakkale eski Vali yardımcısı Ali Partal bu mutluluğa ortak oldu. Çanakkale’nin kendisinde daimi bir yeri olduğunu belirten Partal “görev yaptığım Başiskele’de İÇDAŞ bu ödülle bana ayrı bir gurur yaşattı” dedi.

İÇDAŞ Biga Çelik Tesisleri Direktörü Fuat Erkan “İÇDAŞ ailesi olarak; ülkemizde anlamı ve önemi her gün daha da çok anlaşılan çevre bilincine verdiğimiz değerlerin ödüllendirilmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Çünkü biz ülkemizi seviyoruz. Ülke sevgisinin en önemli ifadesinin çevre sevgisi olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle bu ödülün bizim için anlamı ülke sevgisidir. Ayrıca ülke sevgisinde özel bir yeri olan, kurtuluş destanımızın önsözü olan Çanakkale’den gelerek Çanakkale adına bu ödülü almaktan onur duyuyoruz” dedi. Erkan duygularını “ Bu ödül; işini ve çevresini ibadet eder gibi inanç ve bilinçle sahiplenen, ülkemiz çevre değerlerin koruyarak gelişmesine katkı veren, alın teri akıtan ve bu konuda örnek olan her kademedeki İÇDAŞ çalışanlarına aittir. Her çalışanımızın çevre bilincinin ifadesidir. Bu ödüller bizlere büyük heyecan katmakta, ülkemizin rekabet gücü yüksek, çevre dostu sanayileşmesine inancımızı pekiştirmektedir.” diyerek ifade etti.

Törene Çevre birimi ve yerel basın mensupları ile katılan İÇDAŞ kafilesi, tören sonrası Sanayinin Başkentinden aldıkları ödülle Çanakkale’ye döndü.

icdas_kocaeli-(2).jpg

icdas_kocaeli-(3).jpg

icdas_kocaeli-(4).jpg

icdas_kocaeli-(6).jpg

icdas_kocaeli-(7).jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim