• BIST 10759.56
  • Altın 6222.13
  • Dolar 49.9259
  • Euro 55.7152
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 15 °C

Güllük Halk Plajı'nda denizden çıkanlar şaşırttı

Güllük Halk Plajı'nda denizden çıkanlar şaşırttı
Muğla Milas’ın Güllük Mahallesi’nde yapılan deniz temizliğinde çıkanlar, görenleri hayrete düşürdü.

Muğla Milas'ın Güllük Mahallesi'nde yapılan deniz temizliğinde çıkanlar, görenleri hayrete düşürdü. Denizden, araba lastiğinden tencereye kadar birçok atık malzeme çıkarıldı.

Turizmin gözde tatil merkezlerinden Milas'a bağlı Güllük Mahallesi'nde yapılan deniz temizliğinde çıkan malzemeler, görenleri hayrete düşürdü. Kordon boyunca çalışmaları gerçekleştiren 3 kişilik dalış ekibi, deniz dibini temizledi.

Güllük Liman Başkanlığı koordinatörlüğünde yapılan temizlik çalışmasına; Sürsan Su Ürünleri dalgıç ekiplerinin yanı sıra Milas Belediyesi temizlik elemanları da destek verdi. Yaklaşık 3 saat su altında kalan ekip; deniz dibinden onlarca araba lastiği, plastik ve cam şişeler, çaydanlık, tencere, soba borusu, hatta bir kamyon lastiği ve alışveriş sepeti çıkardı.

Dalış yapan dalgıçlar, "Sorumsuz kişiler tarafından denizlerimize atılan bu atıklar son derece tehlikelidir. Ayrıca suda yıllar boyunca kaybolmuyorlar" dedi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim