• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 13 °C

Gemi Mühendisliği Haftası dolu dolu geçti

Gemi Mühendisliği Haftası dolu dolu geçti
TMMOB Gemi Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen “Gemi Mühendisliği Haftası 2018” etkinlikleri kapsamında Piri Reis Üniversitesi Hazırlık Yerleşkesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panele katılım yoğun oldu.

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen "Gemi Mühendisliği Haftası'18 " etkinlikleri kapsamında 12 Aralık, 13 Aralık ve 14 Aralık 2018 tarihinde Piri Reis Üniversitesi Hazırlık Yerleşkesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panellerin 1. oturumu olan “Elektrikli Sevk Sistemleri” yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Denizcilik ve gemi inşa sektörünün yanı sıra öğrenciler de panele katılım gösterdi.

Panel, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bostancı’nın ve ardından KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş’ın konuşması ile başladı. Davete katılamayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Mevlüt Uysal’ın selam ve tebrik mesajı okundu.

BMA Teknoloji A.Ş. Genel Müdürü Mert Ünlüsan ve BMA Teknoloji AR-GE Müdürü Akın Artun’un sunumları ile başlayan panel ve teşekkür plaketlerinin takdim edilmesi ile ilk gün son buldu.

untitled-15-028.jpg

"Gemi Mühendisliği Haftası'18"  2. günü “Balast Suyu Arıtma Sistemleri ve Kuralları” yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Piri Reis Üniversitesi Prof. Dr. Nurhan Kahyaoğlu moderatörlüğünde başlayan oturum, Türk Loydu Vakfı Kıdemli Plan Onay Mühendisi Serdar Seber, Türk Loydu Vakfı Kıdemli Araştırma Kural Geliştirme Mühendisi Aslı Yaldız Öztekin ve Lloyd’s Register Plan Onay ve Helpdesk Koordinatörü Hüseyin Doğar ile devam ederek sunumları yapıldı. Panelistlere teşekkür plaketlerinin takdim edilmesi ile ikinci gün son buldu.

untitled-16-023.jpg

"Gemi Mühendisliği Haftası'18" 3. günü “Uluslararası Sülfür Emisyon Kuralları ve Baca Gazı Yıkama Sistemleri” paneline yine yoğun katılım oldu.

Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Dekanı Prof. Dr. Ahmet Dursun Alkan moderatörlüğünde başlayan oturum, Türk Loydu Vakfı Kıdemli Plan Onay Mühendisi Serdar Seber, Türk Loydu Vakfı Kıdemli Araştırma Kural Geliştirme Mühendisi Aslı Yaldız Öztekin, DNV-GL Bayrak Devleti Onayları Birimi Yöneticisi Yasemin Üstünlüoğlu ve İstanbul Teknik Üniversitesi Öğr. Gör. Prof. Dr. Selma Ergin ile devam ederek sunumları gerçekleştirildi. Panelistlere teşekkür plaketlerinin takdimi ile üçüncü gün son buldu.

untitled-17-026.jpguntitled-18-030.jpguntitled-19-033.jpguntitled-20-036.jpguntitled-21-029.jpguntitled-22-029.jpguntitled-23-027.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim