• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 18 °C

Gazella Cruise, Leonora gemisiyle nehirleri keşfe çıkaracak

Gazella Cruise, Leonora gemisiyle nehirleri keşfe çıkaracak
Türkiye'de turizm alanında yenilikleri keşfeden ve sektörün geleceğini şekillendirecek projelere imza atan Gazella Turizm, yeni markası Gazella Cruise ile şimdi de cruise deneyimini nehirlere taşıyor. Gazella Cruise, gezginleri önemli destinasyonları kapsayan nehirleri Leonora nehir gemisiyle keşfetmeye davet ediyor.

Turizm sektöründe 1996'dan beri özgün ve konforlu seyahat standartlarını geliştirmeye odaklanan Gazella Turizm, yenilikçi girişimlerini gezginlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 2022 yılı itibarıyla Gazella Cruise markasını hayata geçiren Gazella Turizm, gezginlere aradıkları kapsamlı ve kaliteli deniz turu paketlerini sunmaya başlamıştı.

Turizme yeni bir soluk getirme amacıyla geliştirmelerini sürdüren marka, şimdi gemi turlarının yanı sıra nehir turlarıyla da gezginleri dünyayı yeni bir bakış açısıyla keşfe çağırıyor. Dünyanın en önemli nehirlerinde benzersiz deneyim için Deluxe Nehir Gemisi Leonora ile tur paketlerini sunan Gazella Cruise, seyahat boyunca demir attığı önemli limanlarda da gezginlere kapsamlı şehir turları da sağlıyor.

Gazella Cruise'un gerçekleştirdiği Avrupa merkezli nehir turları ile Ren ve Mosel nehirleri üzerinden İsviçre, Almanya, Fransa, Belçika ve Hollanda'nın en özel lokasyonları İstanbul veya İzmir çıkışlı olmak üzere keşfedilmeyi bekliyor.

Gezginler, tur paketleri kapsamında farklı destinasyonlar arasından seçim yapabiliyorlar ve her tur paketinin güzergâh çeşitliliği açısından avantaj elde edebiliyorlar. Tur boyunca rota üzerindeki şehirlere ait farklı limanlarda demir atılıyor ve bu sayede de hareket saatine kadar bu şehirlerin keşfedilebilmesi de mümkün oluyor.

MAKSİMUM KONFORLA NEHİRLERDE YOL ALACAK

Gazella Cruise tarafından nehir turları için tahsis edilen Deluxe Nehir Gemisi Leonora, 3 katlı, 67 kabin, 138 yolcu kapasiteli olarak seyahatlere ev sahipliği yapıyor. İki farklı genişlikte kabin seçeneği bulunan gemide dış ve french balkonlu kabinlerle nehir turları deneyimleniyor.

6 Temmuz Kurban Bayramı özel seferi kapsamında başlayacak olan nehir turunda gezginler Amsterdam, Arnhem, Köln & Düsseldorf, Cochem, “Romantik Ren Parkuru'', Rüdesheim, Mannheim dan Heidelberg, Strazburg ve Colmar gibi büyüleyici kentleri ziyaret edebilecekler. Gazella Cruise, Kurban Bayramı itibarıyla başlatacağı nehir turlarına, bayram tatilinden sonra da 27 Temmuz'a kadar devam edecek. Bu kapsamda satışa açılan turlar, Türk Havayolları'nın İstanbul ve İzmir'den direkt uçuşlarıyla 4 ila 8 gün arasında değişen 6 farklı tarih için 599 Avro gibi promosyonlu fiyatlarla Gazella Turizm'in web sitesinde gezginlerin beğenisine sunuluyor.

gemi-1-167.jpggemi-2-149.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim