'Fırtınalı' bir yılı geride bırakırken daha bir anlam kazanan fotoğraftaki iki genç ise denizin gazabından hiçbir yara almadan sağ sağlim kurtuldu.DenizHaber.ComFırtınalı bir sezonda "yılın fotoğrafı"

Güney Afrika Cape Town'daki Kalk Bay Limanı'nda, Reuters Foto Muhabiri Philip Massie tarafından çekilen bu fotoğraf, arşivlere "yılın karesi" olarak geçti.
Güney Afrika Cape Town'daki Kalk Bay Limanı'nda çekilen bu fotoğraf, arşivlere 'yılın karesi' olarak geçti. Reuters fotoğrafçısı Philip Massie'nin ölümsüzleştirdiği 9 metrelik dev dalgalar, 27 Ağustos'ta dalgakıranla buluşmuştu.
'Fırtınalı' bir yılı geride bırakırken daha bir anlam kazanan fotoğraftaki iki genç ise denizin gazabından hiçbir yara almadan sağ sağlim kurtuldu.DenizHaber.Com
'Fırtınalı' bir yılı geride bırakırken daha bir anlam kazanan fotoğraftaki iki genç ise denizin gazabından hiçbir yara almadan sağ sağlim kurtuldu.DenizHaber.ComSON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Makine arızası yapan tanker, güvenli bölgeye çekildiYalova açıklarında makine arızası nedeniyle demir taramaya başlayan tanker, römorkör eşliğinde güvenli şekilde demirleme sahasına alındı.
Dron saldırısına uğrayan Türk gemisi, Samsun'a getirildi!Karadeniz'de dron saldırısına uğrayan 'LDR Yaşar' gemisi, Samsun Limanı'na güvenli bir şekilde ulaştı. Saldırıda can kaybı yaşanmadı, ancak büyük çapta maddi hasar oluştu.
'REGAL 1' isimli tanker, tehlikeyi atlattı!Çanakkale Boğazı'nda makine arızası nedeniyle sürüklenen 269 metre uzunluğundaki 'REGAL 1' isimli tanker, römorkörler yardımıyla Şevketiye Demir Sahası'na çekilerek kurtarıldı.
Gemide 5 ton kokain yakalandı: Portekiz!Portekiz'den Avrupa piyasasına gönderilmek üzere, gemiyle yola çıkarın 5 ton kokain, Portekiz polisi ile Portekiz hava ve deniz kuvvetlerinin operasyonuyla durduruldu. Operasyon kapsamında, gemideki iki yabancı uyruklu kişi bir gemi mürettebatı gözaltına alındı.
Rus İHA’ları, Alman gemisini vurdu!Karadeniz’de ticari gemilere yönelik saldırılara bir yenisi eklendi. Odesa açıklarında birden fazla İHA’nın hedef aldığı Alman işletmesindeki Emil gemisinde yangın çıktı; teknik sistemler durunca mürettebat tahliye edildi.
Karadeniz’deki güvenlik krizi, navluna vuruyor!Karadeniz havzasında ticari gemilere ve liman terminallerine yönelik saldırıların artması küresel emtia taşımacılığını sekteye uğrattı. Risk artışıyla birlikte ortalama petrol tankeri maliyetleri 300 bin doları aşarken, savaş sigortası primleri iki katına çıkarak navlun fiyatlarında yüzde 50’yi geçen yükselişleri beraberinde getirdi.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim




















