• BIST 9524.59
  • Altın 2498.54
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7112
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 12 °C

En çok balığı Boyner ve Taviloğlu tuttu

En çok balığı Boyner ve Taviloğlu tuttu
"İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, bu yıl altıncısı düzenlenen 8 bin 500 dolar para ödüllü 'Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası' düzenlenen ödül töreni ile son buldu.

"İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, bu yıl altıncısı düzenlenen 8 bin 500 dolar para ödüllü 'Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası' düzenlenen ödül töreni ile son buldu.

Alaçatı Belediyesi'nin katkılarıyla Port Alaçatı Marina'nın ev sahipliğinde ve Vodafone'un ana sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvada 67 tekne yarıştı. Kısa zamanda Avrupa'nın en büyük balıkçılık yarışması olmayı başaran 'Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'na katılan yarışçılar "Jüri Özel Ödülü", "Lowrance Yakala Bırak", "En Büyük Balık" ve "En Fazla Balık" kategorisi olmak üzere dört dalda verilen ödüller için kıyasıya yarıştı.

"En Fazla Balık" kategorisinde geçen yılın da birincisi olan Cem Boyner ve Mustafa Taviloğlu'nun ekibi ipi tekrar göğüsledi. Boyner ve Taviloğlu İstanbul'a döndüğü için bu dalda kazandıkları ödülü, ekip arkadaşları, Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın elinden aldı. Bu dalda ikinciliği kazanan El Quizo ekibi iki bin dolarlık ödülün de sahibi oldu.

Bu kategorinin üçüncüsü ve bin doları kazanan June isimli tekne ekibi ödülünü Çeşme Liman Başkanı Durmuş Ünüvar'ın elinden aldı. Ekip, ödüllerinin tamamını Alaçatı'daki sokak hayvanları için bağışladı. Aynı zamanda "En büyük balık kategorisinde" birinciliği de kazanan June isimli tekne ekibi, iki bin dolar tutarındaki ödüllerini Alaçatılı yoksullara bağışladı.

"Küçük balıkçılar" kategorisinde Ali Vardar, Ege Kestelli, Ömer Uçer, Can ve Cem Özgener ödüllerini organizasyon komitesi ekibinden Murat İyriboz'un elinden aldı. "Jüri Özel Ödülü"nü İGFA Türkiye temsilcisi Elvio Panetti 17 kiloluk en büyük albacoru yakalayan Zaya isimli teknenin ekibine verdi. "Yakala Bırak" kategorisinde Rouge teknesi ekibi 10 kilogram spherefish'i denize salarak ödülü kazandı. Ödüllerini Lowrance temsilcisi Yalçın Tokgöz'ün elinden aldı.

AKŞAM YEMEĞİNDE İKRAM EDİLDİ

Turnuvanın ilk günü teknelerin marinaya varışı ve yerleşmesi, ikinci günü kayıtlar ve Skipper's meeting ve hoş geldiniz kokteyli yapıldı. Yarışlar turnuvanın üçüncü günü başladı. Yarışmanın ardından akşam Port Alaçatı'da 'Sushi Party'" adlı gece düzenlendi. Yarışmanın son günü ise Offshore balıkçılarının denize açılışı, tutulan balıkların tartısı ve hakem kararı sonrası yapılan ödül töreninin ardından yarışmada tutulan balıkların da servis edildiği akşam yemeği ile noktalandı.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim