• BIST 14527.68
  • Altın 6709.38
  • Dolar 45.5418
  • Euro 53.0945
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 15 °C

DTO ve Türk P&I Sigorta’dan Ahmet Yaşar’a ziyaret

DTO ve Türk P&I Sigorta’dan Ahmet Yaşar’a ziyaret
Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran ve Türk P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker, Türkiye Sigorta Birliği Başkanlığına seçilen Birlik Başkanı Ahmet Yaşar’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette önceki dönem Birlik Başkanı Uğur Gülen ile Birlik Genel Sekreteri Özgür Obalı ve Genel Sekreter Yardımcısı Atilla Oksay da yer aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, sigorta sektörünün mevcut durumu ve gelecek dönem önceliklerine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Sektörde iş birliğinin güçlendirilmesi ve ortak hedefler doğrultusunda atılabilecek adımların ele alındığı ziyaret, iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar , Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB), 8 Nisan tarihinde gerçekleşen Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilmişti

Yaşar, geçen dönem, TSB’nin Başkan Yardımcısı olarak görev alıyordu. Sigorta sektörünü temsil eden 68 üye şirketin katılımıyla gerçekleşen Genel Kurul’da yapılan oylama sonucunda Ahmet Yaşar en yüksek oyu alarak, iki yıllığına TSB’nin 22. dönem Başkanı olmuştu.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim