• BIST 9530.47
  • Altın 2484.848
  • Dolar 32.5195
  • Euro 34.8601
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 14 °C
  • Çanakkale 18 °C

DTO İzmir Başkan adayı Yusuf Öztürk

DTO İzmir Başkan adayı Yusuf Öztürk
DTO İzmir şubesinde de seçim heyecanı yaşanıyor. Başkanlık için ‘bende varım’ diyenler adaylıklarını açıklamaya başladı. Bunlardan biri de Deniz Ticaret Odası İzmir Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Öztürk.

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI İZMİR ŞUBE BAŞKNALIĞI'NA YUSUF ÖZTÜRK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Türkiye’deki odaları seçim heyecanı sardı. 365 odada başkanlık seçimleri yapılacak. Bunlardan biride IMEAK DTO Deniz Ticaret Odası. Deniz Ticaret Odası İzmir şubesinde de seçim heyecanı yaşanıyor. Başkanlık için ‘bende varım’ diyenler adaylıklarını açıklamaya başladı. Bunlardan biri de Deniz Ticaret Odası İzmir  Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Öztürk.

İzmir Kordon Otel'de, basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Öztürk DTO İzmir şubesi hakkında kısa bir bilgi vererek niçin aday olduğunu, neler yapacaklarını anlattı

Konuşmasına “Odamızın amaçları nedir? Kimler için varız? Amaçlarımıza ulaşmada hangi yolları izleyeceğiz? Biz kimiz ? sorularının cevaplarını vererek başlayan Öztürk “ Üyelerin çıkarlarının korunması, denizcilerin ortak ihtiyaçlarının karşılanması, denizcilik mesleğinin geliştirilmesi için her türlü çalışmanın yapılması, mesleki faaliyetlerin kolaylaştırılması, ortak kuralların oluşturulması , denizcilik sorunları konusunda tüm makamlara tavsiyede bulunulması ve aynı zamanda denizcilik mesleğinin disiplin, ahlak ve dayanışmanın korunmasını odanın amacı odalarının amacı olduğunu açıkladı.

DTO’nun balıkçılar, gırgırcılar, acentalar, forwarder ve brokerlar, yolcu ve yük limanları, armatörler, gemi işletmecileri, kılavuz, römorkör hizmet firmaları, marinalar, gemi sökümcüler, surveyor firmaları, yelken ve su sporları, tekne yapımcıları kısaca içinde " Deniz" barındıran , faaliyetlerinde " Deniz" i düşünen "," Deniz" ile var olan tüm sektörler için varız” diyen Öztürk denizcilik paydaşlarına bir Odalarının olduğunu hatırlatacaklarını söyledi. Oda organlarında gönüllülük esası ile hizmek edecek temsilcileri özenle seçeceklerini, tüm üyelere dengeli ve eşit davranılacağı, aynı mesafede yaklaşılacağı sözünü veren Yusuf Öztürk. Sorunların çözülmesinde rehberlik edeceklerini belirtti. Merkeziyetçi bir yönetim yerine takım çalışmasını ön plana çıkaracağını açıklayan Öztürk, tüm üyelerin sorunlariını ve sorularını terredütsüz iletilebileceği güvenilir, sıcak , samimi bir ortam yaratacakları müjdesini de verdi.

DTO İzmir Şube Başkanlığına aday olan Yusuf Öztürk, denizcilik mesleğinin hakketiği konuma ulaşabilmesi için ‘eğitim şart’ diyor ve oda olarak denizcilik eğitimine gereken önemin verileceği ve bu konuda hizmet veren tüm kurumlarla ilişki içinde olacaklarını da belirtiyor.

Öte yandan DTO İzmir şubesi başkan adayı Yusuf Öztürk tüm sektör paydaşları ile 3 ayda bir düzenli toplantılar düzenleneceğini, sorunları ve çözülmelerini ötelemeyerek sorunları,  oluşturacakları kurul ve gruplarla çözüme kavuşturacaklarını da belirtiyor.

İşte Yusuf Öztürk’ün yönetiminde yer alacak isimler:
*Yusuf Oztürk
- Marti Link Konteyner Hizmetleri Ltd. / 9 Eylül Denizcilik Fakültesi
*Kaptan Savaş Ercan - MSC Gemi Acenteliği A.S./ İTÜ Denizcilik Fakültesi
*Kaptan Mihri Çelik - MMS Denizcilik Ltd./ İTÜ Denizcilik Fakültesi
* Kenan Yalavaç - Armada Gemi Acenteliği Ltd/ 9 Eylul Denizcilik Fakültesi
* Kaptan Murat Yılmazel - Uzmar Uzmanlar Denizcilik A.Ş / İTÜ Denizcilik Fakültesi

Yusuf Öztürk Meclis Başkanı adayı olarak da yıllarca DTO İzmir Şubesi 'ne Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet eden Arkas Denizcilik A.Ş. temsilcisi Geza Dologh'u aday gösteriyor.

izmir_1.jpg

izmir_3.jpg

izmir_4.jpg

izmir_5.jpg

izmir_7.jpg

Deniz Haber Ajansı - Tarkan BİRİCİK / İZMİR

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
ECE YETİL
15 Ocak 2013 Salı 00:37
BAŞARILAR
BU EKİBİN İZMİRİMİZ İÇİN ÇOK FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM YOLUNUZ AÇIK OLSUN
176.43.126.104
DENİZCİ
14 Ocak 2013 Pazartesi 08:18
BARILI BİR DENİZCİ
YUSUF KARDEŞİME BU ÇIKMIŞ OLDUĞU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM. BAŞARILI OLACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM, ÇÜNKÜ KENDİ KURMUŞ OLDUĞU ŞİRKETTE BAŞARILARINDAN, GENÇ OLMASINDAN,YILLARDIR BU TEŞKİLATIN SORUNLARINI BİLMESİNDEN, DTO YÖNETİMDE YILLARCA GÖREV YAPMASINDAN VE GENÇ EKİBİNDEN DOLAYI BAŞARILI OLACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM KENDİNİ BİLENBÜTÜN ARKADAŞLARIN AKLINI BAŞINA TOPLAYARAK BU EKİBİ DESTEKLERLER İNŞALLAH, ALLAH BU ÇIKMIŞ OLDUĞUNUZ YOLDA MUAVFAK EYLESİN BÜTÜN DESTEKLERİMİZ SİZİNLE ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
78.189.56.70
ÇIMACI
12 Ocak 2013 Cumartesi 00:59
İZMİR BAĞIMSIZ OLMALI
EYLEME GEÇME VE DEĞİŞİM GEZA VE YUSUF BEYLERLE OLACAKMIŞ. YILLARDIR NİYE YAPMADILAR.
İZMİR'Lİ UYAN ARTIK.
78.179.18.220
MURAT YALCIN
11 Ocak 2013 Cuma 17:05
DINAMIK VE TECUBELI
KENAN BEY VE YUSUF BEY'LER SEKTÖRÜMÜZÜN SAYGIN VE GELİŞİME AÇIK İSİMLERİNDEN. ŞİMDİYE KADAR DENİZCİLİK SEKTÖRĞNE ÇOK KATKILARI OLDU. BU KATKILARINI ODA DA DEVAM ETTİRME ŞANSI YAKALARLARSA HEM İZMİR HEMDE DENİZCİLİĞİMİZ ÇOK ŞEY KAZANACAKTIR
85.105.155.201
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim