• BIST 9897.19
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 24 °C
  • Çanakkale 20 °C

Dokuz Eylül Üniversitesi, 20. Bahar Kariyer günleri başlıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi, 20. Bahar Kariyer günleri başlıyor
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü 2016 Bahar Kariyer Günleri 18-27 nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik Kulübü  tarafından düzenlenen ve  26 farklı denizcilik kuruluşunun temsilcilerinin oluşturduğu 29’un üzerinde konuşmacının katılması öngörülen 2016 Bahar Kariyer Günleri geleneksel olarak öğrenciler ve sektör temsilcileri arasında değerli fikir alışverişlerine ortam yaratmayı amaçlıyor. 

18 Nisan 2016 – 20 Nisan 2016 tarihleri arasında; sırasıyla; MARTI-LİNK Konteyner Hizmetleri Ltd. Şti. , İMEAK DTO İzmir Şubesi, MARE Tedarik, Lojistik, Denizcilik ve Dış Ticaret A.Ş., Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği (DEFMED), Gemi Tedarikçileri Derneği (TURSSA), İzmir Deniz İşletmeciliği Nakliye ve Turizm Ticaret A.Ş. (İZDENİZ A.Ş.), ARKAS Holding A.Ş, APM Terminalleri Liman İşl. A.Ş., BUSS ERK Liman İşl. ve Loj. Hizmetleri Ltd. Şti, DP World Yarımca Liman İşl. A.Ş., EKOL Lojistik A.Ş., MEDLOG Lojistik Gemicilik Turizm A.Ş., MYL Lojistik A.Ş., TOTAL Lojistik A.Ş. şirketlerinin değerli yöneticileri ve temsilcileri Bahar Kariyer Günleri’ne konuk olacaklar. 25 Nisan 2016 – 27 Nisan 2016 tarihleri arasında; sırasıyla; CATONI Deniz İşleri A.Ş., EGEKONT Konteyner Taşımacılık A.Ş., MAERSK Denizcilik A.Ş., MSC Gemi Acenteliği A.Ş., ELA Gemi Kiralama Ltd. Şti., İLYA Denizcilik Ltd., Gemi Brokerleri Derneği (GBD), TRANSATLANTİK Denizcilik ve Gemi Acenteliği Nakliye Ticaret Ltd. Şti., Ege Liman İşletmeleri A.Ş. – Kuşadası, Bodrum Yolcu Limanı İşletmeleri A.Ş. –Bodrum, D-MARIN Marinalar Grubu, IC ÇEŞME MARİNA Yatırım ve Turizm İşletmeleri A.Ş., NETSEL Turizm Yatırımları A.Ş. değerli yöneticileri ve temsilcileri Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğrencileri ile buluşacaklar.

Armatör, gemi acenteliği, gemi brokerliği, ithalat, ihracat, lojistik, taşıma işleri komisyonculuğu, liman ve marinaların hepsine birer gün ayrılan, sektörü bütünüyle ele alarak hem sektörel hem kişisel gelişim açısından katkı sağlayacak 2016 Bahar Kariyer Günleri çok yakında . Alanlarında önde gelen firmaları ve birbirinden değerli konuşmacıları ile 2016 Bahar Kariyer Günleri 6 gün sürecek olup, oturumlar Denizcilik Fakültesi Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonunda 12:00 – 13:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Denizcilik Fakültesi, kariyerine bir adım daha yaklaşıp tercihlerine yön vermek isteyen öğrencilere ve denizcililk sektörü hakkında merakı olan herkese bu kariyer günleri ile kapılarını açıyor. Denizcilik ve lojistik sektöründe çalışan uzmanlarla buluşma imkanı sağlayarak teoride öğrenilenleri, pratiğe dönüştürme fırsatı veren ve iş dünyasına bir adım daha yaklaştıran, iş ve staj imkanı sağlayan, iletişim becerilerini geliştiren Bahar Kariyer Günleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da sektöre olan farkındalığı artırmayı amaçlıyor.

Fakültenin değerli akademisyenlerinin yönlendirmesi ve öğrencilerin gayretiyle gerçekleşecek olan 2016 Bahar Kariyer Günleri, her üniversiteden öğrencilerin katılımına açıktır. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi yıllardır süregelen kariyer günlerinde olduğu gibi 20. yılında da öğrencilerin yoğun katılımını bekliyor. 

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
hasan
16 Nisan 2016 Cumartesi 19:22
19:22
Yüzsüzlük abidesi şirketlerin birbirlerine caka sattığı........
Dinleyicisinden çok görevlisinin olduğu.........
Her sene aynı dandikte olan.....
Hiç bir sekilde öğrencilerin faydasına olmayan.......
Sektöre köle yetiştirmeyi amaç edinmiş okul ile bu köleleri istihdam edecek çingene pazarlıklı şirketlerin bir araya geldiği.......
Saçma ötesi bir organizasyon
212.252.99.31
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim