• BIST 11193.88
  • Altın 5772.965
  • Dolar 42.6048
  • Euro 49.8921
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 6 °C
  • Antalya 12 °C
  • Muğla 4 °C
  • Çanakkale 3 °C

Dev holding ve 44 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var...

Dev holding ve 44 şirkete  operasyon! Çok sayıda gözaltı var...
15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında FETÖ/PDY yapılanmasına maddi destek sağladıkları iddiasıyla 44 şirkete operasyon düzenlendi.

Darbe girişimi ile ilgili sürdürülen soruşturmadan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında FETÖ/PDY yapılanmasına maddi destek sağladıkları iddiasıyla 44 şirkete operasyon düzenlendi.

Şafak vakti eş zamanlı düzenlenen operasyonda, bir holdingin de bulunduğu başta Üsküdar ve Ümraniye’deki adreslerde arama çalışmaları başlatıldı. Operasyon kapsamında, söz konusu şirketlerin yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 120 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'ye maddi destek sağladıkları ileri sürülen 44 şirkete yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Bir polis ekibi operasyon kapsamında Beykoz’da bulunan lüks bir sitedeki adrese baskın düzenledi. Operasyon yapılan bir diğer adres AKFA Holding’in Ümraniye’deki binasında da aramalar sürüyor.

Operasyona birçok şube de destek verirken, operasyonun devam ettiği ve çok sayıda gözaltının olduğu öğrenildi.

20 YILA YAKINDIR FAALİYETTE

20 yıla yakın bir süreden beri faaliyet gösteren Akfa Holding bünyesinde, Delta Mühendislik, Kabataş Mimarlık, Gemtaş, Akfa Taahhüt gibi şirketler bulunuyor. Akfa, teknoloji, inşaat ve hizmet sektöründe faaliyet göseteriyor. Akfa Holding'in sitesinde yer alan bilgiye göre, TRT Belgesel'in teknolojik alt yapısı holdinge bağlı şirket tarafından oluşturuldu.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim