• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 8 °C
  • Çanakkale 9 °C

D-Marin Göcek süper yatları ağırlayacak

D-Marin Göcek süper yatları ağırlayacak
Modernizasyona yönelik çalışmalar sonrasında, D-Marin Göcek D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde bulunan diğer tüm marinalar gibi süper yatlara da hizmet sunmak için hazır.

Doğuş Grubu, yurt içi ve yurt dışındaki marinacılık yatırım ve faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Tamamlanan modernizasyona yönelik çalışmalar sonrasında, D-Marin Göcek de D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde bulunan diğer tüm marinalar gibi süper yatlara da hizmet sunmak için hazır. 2010 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren D-Marin Göcek, Türkiye’de en çok tercih edilen uluslararası seyir varış noktalarından biri. D-Marin Göcek, genişlettiği hizmet ağı ve yeni yatırımları sayesinde, suda kalan gövde altı (karina) kısıtlaması bulunmayan, 75 metreye kadar büyüklükteki yatlara da hizmet veren bir süper yat marinası olarak öne çıkacak.

Son yatırımları sonrasında Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip olan D-Marin Marinalar Grubu bünyesinde bulunan ve Türkiye'nin en önemli yatçılık rotalarının merkezi Göcek’te hizmet veren D-Marin Göcek; genişlettiği hizmet yelpazesi ve gerçekleştirilen modernizasyona yönelik yatırımlar sayesinde bundan böyle süper yatlara da ev sahipliği yapacak. Yeni dönemde suda kalan gövde altı (karina) kısıtlaması olmadan, 75 metreye kadar olan yatlara da hizmet vermeye hazırlanan D-Marin Göcek, böylece tıpkı D-Marin bünyesinde bulunan diğer marinalar gibi süper yatlara da hizmet vermeye başlayacak.

Mavi ile yeşilin buluştuğu çok sayıda koyun yanı başında yer alan ve Göcek’in bakir sularının korunmasında önemli bir rol üstlenen D-Marin Göcek, marinacılık ve yatçılığın gelişimi için tesislerinde sürekli iyileştirme ve genişletme çalışmaları yürütüyor. D-Marin Göcek, uluslararası çevre standartlarındaki yeni su arıtma sistemi, 27m’lik yat kapasitesine sahip ambarı, 30 CCTV kamera ile desteklenen depolama tesisi, yatların varış ve kalkışı için kullandığı yeni kaldırma iskelesi ile tesis ve hizmetlerindeki yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Dalaman Uluslararası Havalimanı’na sadece 22 km mesafede bulunan D-Marin Göcek, yeni süper yat tesisi ile konuklarına kapalı park, 24 saat güvenlik ve enerji imkanı da sunuyor. Göcek beldesi merkezinde, 250 metre uzunluğundaki, mavi bayraklı tek özel plaja sahip olan D-Marin Göcek, Türkiye'nin en önemli yatçılık rotalarından biri olarak öne çıkıyor.

D-Marin Marinalar Grubu

Son yatırımlarıyla Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi'ndeki en büyük uluslararası marina ağına sahip olan D-Marin Marinalar Grubu, sektördeki operasyonlarına Grubun ilk marinası olan D-Marin Turgutreis ile 2003'te başladı. Ardından 2009 senesinde Grubun 2. marinası olarak D-Marin Didim operasyonlarına başlarken, 2010 senesinde D-Marin Göcek Gruba katıldı. Dalaman'da yapılacak D-Marin Dalaman'ın inşaatına ise 2013 yılı içerisinde başlanması planlanıyor.

D-Marin, 2009 senesinde Türkiye dışına açılarak Hırvatistan'daki yatırımlarına D-Marin Mandalina ile başladı. Ardından Nisan 2012'de Hırvatistan'ın en büyük marinası olan D-Marin Dalmacija ve şehir marinası konseptindeki D-Marin Borik de D-Marin Marinalar Grubu bünyesine katıldı. D-Marin Marinalar Grubu, Aralık 2012'de Akdeniz'in en büyük marina ağı olan ve toplamda 21 marinası bulunan Hırvat Adriatic Croatia International (ACI) Group'un %6,92 hissesini alarak Hırvatistan'daki yatırımlarını daha da genişletti.

D-Marin Marinalar Grubu, yatırımlarına uluslararası pazarda diğer ülkelerde de devam ediyor. Aralık 2012'de Atina Borsası'na kote olan, Lamda Development SA kontrolündeki 'Flisvos Marina' ile yüzde 50 ortaklık yaparak Atina'da süper yatlara özel hizmet veren birinci sınıf, ultra lüks bir marinayı zincirine katan D-Marin, bu ülkedeki ikinci anlaşmasını da yine Atina Borsası'na kote olan bir başka kuruluşla, Kiriacoulis Mediterranean Cruises Shipping SA ile yaptı. Bu anlaşmayla Gouvia, Lefkas ve Zea marinalarını portföyüne ekleyen D-Marin Marinalar Grubu, 3 ülkedeki toplam bağlama kapasitesini yaklaşık 9.000'e çıkardı.

D-Marin Marinalar Grubu, pazar lideri bir marina ağı kurma hedefiyle Akdeniz ve Adriyatik bölgelerindeki prestijli marinalara odaklanırken, stratejik satın alma ve yönetim ortaklıklarıyla Avrupa'daki ağını her geçen gün geliştiriyor.

d_marin_gocek.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
denizci memur
16 Mayıs 2013 Perşembe 12:37
izinsiz ponton
tabi ki ağırlar. nede olsa izinsiz olarak büyütülmüş ve göcek liman başkanlığı tarafından idari işlem yapılmamış bir genişletilmiş yüzer pontonu var. neden acaba?
212.174.131.15
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim