• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 25 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 18 °C

Celebrity Cruises, 2023-2024 için Asya'ya 2 adet gemi gönderiyor

Celebrity Cruises, 2023-2024 için Asya'ya 2 adet gemi gönderiyor
Celebrity Cruises, Celebrity Millennium ve Celebrity Solstice'in 2023-2024 sezonu için Asya'ya göndereceğini duyurdu.

Celebrity Cruises, 2023 ve sonrasında konuşlandırılmak üzere Asya'ya iki yolcu gemisi götürmeyi planlıyor. Celebrity Millennium, Eylül 2023'ten itibaren kıtanın Kuzeydoğu ve Güneydoğu bölgelerinde çok çeşitli destinasyonlara konukları götürecek. Celebrity Solstice, Kasım 2023'ten itibaren Güneydoğu Asya'da 12 gecelik seyahat planlarını gerçekleştirecek.

Asya'daki gemi yolculukları, bazı istisnalar dışında neredeyse iki yıldır durma noktasında bulunuyor. Japonya, Tayland, Vietnam ve daha pek çoğu gibi destinasyonlar, kruvazörler için her zaman en yüksek puan alan destinasyonlar oldu ve birçoğu bölgedeki ülkelerin yeniden açılmasını sabırsızlıkla bekliyor.

CELEBRITY MILLENNIUM VE CELEBRITY SOLSTICE ASYA’DA

Asya kıtasının ve çevresindeki binlerce adanın çarpıcı güzelliği ve kültürel çeşitliliği inkar edilemez. Uzun yıllar boyunca, çok sayıda ana limandan denize açılan milyonlarca kruvaziyer hayranını bölgeye çekiyor. Bu nedenyle Celebrity Cruises'ın 2023'te bölgeye Celebrity Millennium ve Celebrity Solstice’yi konuşlandırması nınve Japonya'dan Endonezya'ya yolculuklar sunmasının şaşırtıcı olmadığı belirtildi.

İki gemi, konuklara Hindistan, Sri Lanka, Vietnam, Tayland, Endonezya, Hong Kong, Singapur ve Japonya gibi yerlerde gecelemeleri içeren 12 gecelik bir dizi seyahat programında Asya'nın sunduğu her şeyi deneme şansı sunacak.

CELEBRITY MILLENNIUM

Yeni devrim yaratan Celebrity Millennium, Alaska'daki sezonunu tamamladıktan sonra Asya'ya yelken açacak. 15 Eylül'de yola çıkacak gemi, 22 Eylül'de uluslararası tarih çizgisini geçecek ve 20 Eylül'de Japonya'nın Tokyo kentine varacak.

Buradan konuklar Japonya, Çin, Malezya, Tayland ve Baharat Yolu dahil olmak üzere Kuzeydoğu ve Güneydoğu Asya'daki bazı muhteşem yerlerin tadını çıkaracaklar.

‘HARİKA YOLCULUK SUNUYORUZ’

Celebrity Cruises Başkanı ve CEO'su Lisa Lutoff-Perlo, “2023'te Asya'daki dünyanın en değerli destinasyonlarından bazılarına dönüyoruz ve misafirlerimize 'Harika Yolculuk' için daha fazla güzergah seçeneği sunuyoruz” dedi.

Lisa Lutoff-Perlo, şöyle devam etti:

“Seyahat, bir insanın kalbini ve zihnini, sadece resimlere bakmakla mümkün olanın ötesinde, bir insanın ve yerin eşsiz hikayesine açar. Bu destansı Asya güzergahları, konukların dünyanın en eski uygarlıklarından bazılarını keşfetmelerine ve kültürlerinin zenginliğiyle dönüştürülmelerine olanak tanıyor.”

12 gecelik güzergahlar, Japonya'nın birçok derinlemesine keşfini ve birçok şaşırtıcı manzara ve sesi içerir, ayrıca Celukan Bawang, Bali, Endonezya gibi Celebrity Cruises için tamamen yeni olan birkaç uğrak limanı; ve Hambantota, Sri Lanka.

CELEBRITY SOLSTICE, ASYA'YA YELKEN AÇACAK

Pasifik Okyanusu'nu destansı bir geçişten sonra, Alaska'dan Hawaii, Tahiti ve Singapur'a Ünlü Gündönümü getiren Gündönümü, Hong Kong ve Singapur'dan kalkan Vietnam ve Tayland'ın kültürel mücevherlerini keşfetmek için çok popüler birkaç güzergah için Celebrity Millenium'a katılacak.

Singapur'dan yola çıkan uğrak limanları arasında Ko Samui, Tayland; Bangkok, Tayland (gece); Ho Chi Minh Şehri, Vietnam; Hue, Vietnam; Hanoi/Halong Körfezi, Vietnam; ve Hong Kong, Çin. Gündönümü, konuklara Asya'nın en ünlü başkentlerinden bazılarında gece hayatının tadını çıkarmaları için daha fazla fırsat sunacak.

Hindistan'ın Mumbai şehrinde planlanan gecelemeler var; Hanoi, Vietnam; ve Bangkok, Tayland, diğerleri arasında. Ünlü gemileri zahmetsiz olacak şekilde tasarlanmıştır; kruvaziyer hattı, konuklara ücretsiz WIFI, ücretsiz içecekler ve bahşişler sunmayan az sayıdakilerden biri. Bu konuyu tartışmaktan çekinmeyin ve her şey yeni panolarımızda gezinir. Okuyucuların soru sorabilecekleri, diğer kruvazörlere yardımcı olabilecekleri ve kruvaziyer hatları ve limanlar hakkında genel kruvaziyer tartışmaları yapabilecekleri bir yer.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim