• BIST 9203.37
  • Altın 4296.947
  • Dolar 39.6155
  • Euro 45.6765
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 31 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 23 °C

Çanakkale'de Kabotaj Bayramı etkinliklerle kutlandı

Çanakkale'de Kabotaj Bayramı etkinliklerle kutlandı
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı yurdun dört bir yanında coşkuyla karşılandı. Çanakkale'de Kabotaj Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Her yıl 26 Haziran - 2 Temmuz arası kutlanılan Denizcilik haftasının açılış noktası olarak bu yıl Çanakkale ili seçildi.

26 Haziran tarihinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı  Ahmet Selçuk Sert, Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Bilge Şimşek, Çanakkale Liman Başkanı Ramazan Yılmaz ve Daire Müdürlerinin katıldığı törenlerde Çanakkale Deniz Ticaret Odası İl Temsilcisi Hakan Kayalı yarışmalarda dereceye giren amatör sporculara hediyeler verdi. 

Hakan Kayalı, 1 Temmuz'da Bozcaada ilçesinde yapılan Kabotaj Bayramı törenleri kapsamında yapılan; yüzme yarışları, denizden tabak çıkartma, su sıçratma, su altında nefes tutma ve yağlı direk gibi yarışlarda dereceye giren yarışmacılara da hediyeler vererek Kabotaj Bayramı'na katkılarını sundu.

3-b.jpg4-b.jpg2-b.jpg6b.jpg7b.jpg8b.jpg9b.jpg10-b.jpg11b.jpg12b.jpg13b.jpgic-2-002.jpg1-ic-005.jpgcicek.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim