• BIST 14043.27
  • Altın 6055.8
  • Dolar 47.1607
  • Euro 53.9858
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 29 °C
  • Antalya 34 °C
  • Muğla 28 °C
  • Çanakkale 29 °C

Çanakkale-Limni feribot resmen seferleri başladı

Çanakkale-Limni feribot resmen seferleri başladı
Çanakkale ile Yunanistan'ın Limni Adası arasında feribot seferleri resmen başladı. Haftada üç gün karşılıklı yapılacak seferlerde, hattın tanıtımı kapsamında temmuz ayı sonuna kadar "1 bilet alana 1 bilet bedava" kampanyası uygulanacak.

Çanakkale ile Yunanistan'ın Limni (Limnos) Adası arasındaki ticari feribot seferleri 15 Temmuz itibarıyla başladı. Yeni hat kapsamında Çanakkale'den Limni'ye pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri olmak üzere haftada üç gün sefer düzenlenecek. Limni'den Çanakkale'ye dönüş seferleri ise çarşamba, cuma ve pazar günleri gerçekleştirilecek.

Limni Adası'nın, Türk tatilciler için yeni bir destinasyon alternatifi olması hedefleniyor. Hat kapsamında feribot bileti ve konaklamalı paket seçenekleri de sunuluyor.

Hat operatörü tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni hattın tanıtımı amacıyla temmuz ayı sonuna kadar "1 bilet alana 1 bilet bedava" kampanyası uygulanacak.

Limni Express Ana Operatörü ve Hello turizm AŞ Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Emin Çakmak, Türkiye genelinde hiçbir seyahat acentesine tek yetkili temsilcilik verilmediğini belirterek, tüm TÜRSAB üyesi acentelere eşit koşullarda satış ve iş birliği imkânı sunulduğunu ifade etti.

Çanakkale-Limni hattının ana operatörlüğünü ise TÜRSAB üyesi Hello Turizm Seyahat Acentası AŞ yürütüyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim