• BIST 9673.93
  • Altın 2504.672
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.8411
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 18 °C
  • Çanakkale 18 °C

Cahit İstikbal hariçten gazel okuyor

Cahit İstikbal hariçten gazel okuyor
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ndeki etik dışı olayları manşete taşımamızdan bir hafta sonra, Salih Orakcı'nın işçisi Cahit İstikbal, himayesindeki siteden gazel okumaya başladı.

Cahit İstikbal, hariçten gazel okuyor 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ndeki etik dışı olayları manşete taşımamızdan bir hafta sonra, Cahit İstikbal, himayesindeki siteden gazel okumaya başladı.

Anlı Şanlı Gazeteci, kılavuz kaptan ve Dünyalar Başkanı Cahit İstikbal, kontrölündeki siteden Salih Orakcı’nın savunuculuğa soyunurken, yaptığımız haberlerden ve etik dışı olaylardan bir tanesine bile cevap veremedi. Diğer taraftan bu olaylara cevap veremediği gibi Yönetim Kurulu Başkanımız Recep Canpolat’ın, gazeteciliğini sorgulamaya çalışması yüzsüzlüğün, bu kadarı da olmaz dedirtti.

Türk Boğazları'ndan sorumlu bir genel müdürlükte çalışan VTS Operatörleri ve Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı'nın oğlunun boğazlarda hizmet verecek şekilde şirket kurmaları ile ilgili, açıklama yapılamazken, konuyu başka boyutlara taşıyarak çarpıtmaya çalışılması, komedi den öteye gitmedi.

Geçen hafta içinde Yönetim Kurulu Başkanımız Recep Canpolat’ın, Cahit İstikbal’i arayarak, “Bak seni kullanmaya kalkarlar. Bunlara alet olma” demesine rağmen, kendisinin “Beni ilgilendirmez. Ben bu konulara taraf olmam. Böyle bir teklif gelse reddederim” diyen Cahit İstikbal, bugün ise Okuyucu Yorumu diye (O yorumun orijinali bizde bulunuyor. Ayrıca o yorumun IP adresi tarafımızdan bilinmektedir) kendi söyleyip kendinin çaldığı bir makaleyi, eklemeler yaparak yayına soktu.

Cahit İstikbal’in bugün savunduğu Salih Orakcı hakkında, kontrolündeki siteden yaptığı açıklamada, "Böyle bir Genel Müdürün kamuya ait bir bir makamda oturmasını ben şahsen yararlı bulmuyorum" diyerek, Salih Orakcı'nın Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü makamını kendi şahsi çıkarları için kullandığını iddia etmişti.

Bugün Genel Müdürü için hizmette kusur etmeyen Cahit İstikbal'in, Dün Salih Orakcı hakkında yaptığı zehir zemberek açıklamasını Türk denizcilik camiasının takdirine sunuyoruz.

CAHİT İSTİKBAL, TÜRK KILAVUZ KAPTANLAR DERNEĞİ BAŞKANI İKEN, SALİH ORAKCI HAKKINDA KONTRÖLÜNDEKİ SİTEDEN YAPTIĞI AÇIKLAMAYI YAYINLIYORUZ

23343.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
NÖTR
24 Ekim 2012 Çarşamba 20:34
BİRAZ DÜŞÜNÜN LÜTFEN
Kılavuz kaptanlar ve deniz trafik operatörleri bu sözüm sizlere AYDA 15 GÜN ÇALIŞIP 10 BİNLİRA MAAŞ ALMAKTASINIZ SİZLERE RAHATLIK BATMIŞ KURULUŞUMUZ ADINA SANAL ALEMDE ATIP TUTUYORSUNUZ TAMAMEN EGONUZU TATMİN EDİYORSUNUZ SİZİN ALDIĞINIZ MAAŞI MİLLETVEKİLİ ALMIYOR ÜÇ KİŞİ BEŞ KİŞİ BİR ARAYA GELİP KULİS YAPIYOR GÜZİDE KURULUŞUMUZU REZİL EDİYORSUNUZ DEVLETE BİRAZ SAYGI LÜTFEN KURULUŞTA EĞİTİME GELDİNİZ KİMİNİZİN SAÇI ARKADAN BAĞLI KİMİNİZ KOT PANTOLONLU , BU KURUMDA KURUMUNU VE DEVLETİNİ SEVEN 1.500 TL AYLIKLA ŞÜKRÜNÜ GETİREN VE AYAKKABISININ ALTI DELİK GEZEN VAKUR ONURLU İNSANLARDA VAR AMA UNUTMAYIN DEVLET 21 YAŞINDA GENÇ VE DİNAMİKTİR BU KURUMU BEĞENMİYORSANIZ VERİN İSTİFANIZI ÇEKİN GİDİN CESARETİNİZ VARSA TABİ EGONUZU BAŞKA YERDE TATMİN EDİN TABİ BUNA O ZAMAN CESARET EDEBİLİRMİSİNİZ ODA BİR GERÇEK DİYALOGTAN BAHSEDİYORSUNUZ SİZ KURUMUN MAAŞLI İŞÇİSİ DEĞİLMİSİNİZ DEVLET SİZİMİ MUHATAP ALACAK BU NEKADAR HADSİZLİK FİKRİNİZİ SORARLAR CEVAP VERİRSİNİZ YOKSA İŞİNİZİ YAPARSINIZ BAKIN TDİ. NE HALE GELDİ HADİ GAYRET UĞRAŞIN, UNUTMAYIN DEVLET VARSA VARIZ YOKSA BİR HİÇİZ HEPİNİZİ DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM. UNUTMAYINKİ SİZİN SAHİP OLDUĞUNUZ YADA BEĞENMEDİĞİNİZ ŞEYLER BAŞKALARININ HAYAL ETTİKLERİDİR.
5.47.172.218
Ramazan
23 Ekim 2012 Salı 14:57
İŞÇİ
Devlette çalışan hiç ama hiç kimsee bir genel müdürün işçisi değildir. Cahit İstaikbal devletin bir işçisidir. Lütfen bu konularda duyarlı olalım. Salih orakçıda cahit istikbal gibi devlete hizmet eden birer işçidir.
193.255.19.208
Bir dost
20 Ekim 2012 Cumartesi 23:56
Cahit hata yapıyorsun
Cahit kaptan yine hata yapıyorsun. Salih Orakcı zamanında senin kuruma girmeni engellemedi mi? Hatta senin devre arkadaşın Aslan Dede'ye talimat vererek "Cahit İstikbal'i kuruma sokmayın" demedi mi? Ne çabuk unuttun o günleri. Kardeşim işine bak herşeye burnunu sokma. Burada seni ilgilendiren bir konu yok.
85.96.66.163
RIFAT KURU
20 Ekim 2012 Cumartesi 23:34
Yol arkadaşını iyi seç
Sevgili Salih Orakcı, başına ne geldiyse seçtiğin yol arkadaşlarından geldiği ortaya çıktı. Kirli insanlar ile yola çıkarsan onlarıda taşımak zorunda kalırsın. Şu koskoca sektörde kendini savundurmak için bula bula Cahit İstikbalimi buldun? Yazık çok yazık...
85.96.66.163
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim