• BIST 10358.46
  • Altın 4336.357
  • Dolar 40.1508
  • Euro 47.0268
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 38 °C
  • İzmir 36 °C
  • Antalya 31 °C
  • Muğla 34 °C
  • Çanakkale 30 °C

Bohay Körfezi'nde konteyner gemisi battı

Bohay Körfezi'nde konteyner gemisi battı
Çin'in doğusundaki Bohay Körfezi'nde konteyner gemisinin batması sonucu 11 kişi öldü; 2 kişi hala kayıp.

Çin'in doğusundaki Bohay Körfezi'nde bir konteyner gemisinin batması sonucu 11 kişinin öldüğü, 2 kişinin de kayıp olduğu bildirildi. Kaza sırasında kurtarılanların sayısı hakkında ise her hangi bir bilgi verilmedi.
 
Ulaştırma Bakanlığı bölgeye iki kurtarma gemisinin ve helikopterin gönderildiğini belirtirken, olayın Şandong eyaletine 40 deniz mili mesafede yaşandığı açıkladı.
 
Guangyangşingang adlı geminin ülkenin kuzeydoğu sahili Tiencin kentinden doğu eyaleti Cıciang eyaletindeki Taycou kentine gittiği kaydedildi.

cin_kurtarma.jpg

cin_kurtarma1.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim