• BIST 11311.31
  • Altın 5894.415
  • Dolar 42.6849
  • Euro 50.1852
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 11 °C
  • Antalya 10 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 11 °C

Bodrum'da halk plajlarına şezlong takviyesi

Bodrum'da halk plajlarına şezlong takviyesi
Bodrum'da Halk plajlarında titizlikle çalışmalarını sürdüren ekipler, Bodrum merkez, Bitez, Turgutreis, Gümüşlük, Yalıkavak, Kadıkalesi, Gündoğan, Gölköy, Ortakent ve Güvercinlik'te bulunan halk plajlarına yaklaşık 2 bin şezlong yerleştirdi.

Muğla'nın Bodrum Yarımadası'nda yapılan sahil düzenleme çalışmalarında 2 bin şezlong halk plajlarına yerleştirildi.

Bodrum Belediyesi tarafından sahillerde sezon öncesi temizlik, düzenleme ve yenileme çalışması yapıldı. Ardından halk plajlarının şezlongları yenilendi.

Halk plajlarında titizlikle çalışmalarını sürdüren ekipler, Bodrum merkez, Bitez, Turgutreis, Gümüşlük, Yalıkavak, Kadıkalesi, Gündoğan, Gölköy, Ortakent ve Güvercinlik'te bulunan halk plajlarına yaklaşık 2 bin şezlong yerleştirdi. Kırılan şezlongların yerine yeni şezlongları dağıtan ekipler, Bodrum'a gelen misafirlerin ve Bodrum halkının deniz kenarında daha keyifli vakit geçirebilmeleri için çalışmaları sürdürüyor. 

Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan birim, vatandaşların plajları daha rahat kullanabilmesi için talepler doğrultusunda şemsiye ve şezlong takviyelerine devam edileceğini belirtti.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim