• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 15 °C

'Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var'

'Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var'
UND Başkan Adayı Çetin Nuhoğlu, seçim çalışmalarına Trabzon toplantısı ile noktayı koydu. Nuhoğlu, “Bütün bölgelerde çok açık bir şekilde şunu gördüm; Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var” dedi.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Başkan Adayı Çetin Nuhoğlu, seçim çalışmalarına Trabzon toplantısı ile noktayı koydu. Nuhoğlu, “Bütün bölgelerde çok açık bir şekilde şunu gördüm; Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var” dedi.

Karadeniz bölge toplantıları kapsamında ilk Hopalı nakliyeciler ile bir araya gelen Nuhoğlu, daha sonra Rize’ye geçti. Rizeli nakliyeciler ile de istişare yapan Nuhoğlu, son olarak memleketi Trabzon’u ziyaret etti. Trabzon toplantısına başta sektör duayeni Ali Osman Ulusoy olmak üzere çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

Sarp Sınır Kapısı’nda yaşanan sorunları dile getirerek konuşmasına başlayan Nuhoğlu, “Hopa’da ilk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızı ziyaret ettim, bölge ve özelde de taşımacılığı konuştuk. Son yıllar da Gürcistan ve Azerbaycan taşımalarında büyük artışlar var. Sarp Sınır Kapısı şu anda bile zorlanmakta, arazi dar ve süreçleri tam tanımlanmamış, verimsizlik bariz bir şekilde görülüyor. Buna kadro yetersizliği de eklenince bazen kapıyı geçmek iki veya üç günü buluyor. Burada yaşanan sorunları el birliği çözeceğiz” dedi.

Daha sonra Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu’nu makamında ziyaret ettiğini ifade eden Nuhoğlu, Belediye Başkanı Kasımoğlu’nun TIR sanayi, servis ve lojistik köy oluşumu konusundaki projelerini kendisiyle paylaştığını söyledi. Çetin Nuhoğlu, “Sayın Başkan, daha önemlisi geleceğin Hazar Denizi’ni geçecek bir ro-ro hattının kurulumunun muhakkak yapılması gerektiğini aktardı. Hopa’daki projeler karşısında oldukça mutlu oldum” diye konuştu.

“Orta Asya’yı muhakkak düşünmeliyiz. Sadece iki ülke bizim hedefimiz olamaz. Tarihi ipek yolunu yeniden kurmalıyız” diyen Çetin Nuhoğlu, şöyle devam etti: “Tüm Karedeniz bölgesi, bu bölgeleri kesinlikle hedeflemeliler. Bizim de görevimiz, strateji de destek olmaktır. Kamuya projelerimizi sunmak, onların liderliğinde sorunların çözümüne katkı sağlamaktır. Bütün bölgelerde çok açık bir şekilde şunu gördüm; Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Sorunların çözüleceğine inanılan bir sivil toplum kuruluşu da çözümün bir parçası olma arzusu var.”

c-n_trabzon.jpg

c-n_trabzon16-01-2013-2.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim