• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 10 °C

Bakan Yıldırım'ı hayatta en çok üzen şey!

Bakan Yıldırım'ı hayatta en çok üzen şey!
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, hayatı boyunca kendisini en çok üzen olayın erken yaşlarda kaybettiği annesinin cenazesine katılamamak olduğunu söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, hayatı boyunca kendisini en çok üzen olayın erken yaşlarda kaybettiği annesinin cenazesine katılamamak olduğunu söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Vodafone tarafından düzenlenen "Türkiye'de Anne Olmak, Annelerimiz" konulu panele katılan Yıldırım, annesinin vasiyeti nedeniyle ölümünde kendisine haber verilmediğini ve annesinin cenazesine katılamadığını belirterek, "Kendisinin içine doğmuş vefat edeceği ve oğluma haber vermeyin ölümümü, derslerinden geri kalmasın diye vasiyet etmiş. Tabii ki onlarda bu vasiyeti hakikaten ciddiye almışlar ve beni çağırmadılar. Benim hayatımda dedeme, babama ve akrabalarıma en fazla hayıflandığım şey budur. Benim annemin cenazesine katılamamam şu an bile benim aklımdan çıkan bir şey değil. Bir türlü annemin öldüğüne bile inanamıyorum" diye konuştu.

Congresium ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirien panele, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, sanatçı Mehmet Aslantuğ, programcı Beyazıt Öztürk, işadamı Ali Ülker, Vodafone İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, AK Parti milletvekilleri Nesrin Ulema, Gültekin Kılınç ve Mehmet Erdem'in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Anneler Günü'nü kutlayan ve annelerin ellerinden öptüğünü söyleyen Yıldırım, "İşte bugün hepimiz barış istiyorsak huzur istiyorsak birlikte yaşamak istiyorsak bunun arkasında da analarımızın artık gözyaşlarının dinmesini istediğimiz için bu fedakarlıklara katlanıyoruz. İnşallah bundan sonra ülkemizde analarımız ağlamayacak. Barış içerisinde, birlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bir ülkenin anneleri ağladıkça kimsenin mutlu olamayacağını söyledi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Vodafone Türkiye olarak "Teknoloji Hayatın Hizmetinde" vizyonuyla kadınların gücüne teknolojiyle güç katarak, sosyal ve ekonomik hayattaki varlıklarını artırmayı hedeflediklerini anlattı.

yildirim_emine_erdogan.jpg

www.DenizHaber.Com.tr 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim