• BIST 9196.13
  • Altın 4286.62
  • Dolar 39.516
  • Euro 45.3758
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 21 °C

Antalya'da Mavi Bayraklı falez plajları açıldı

Antalya'da Mavi Bayraklı falez plajları açıldı
Muratpaşa Belediyesi’nin Antalyalıları falezlerden Akdeniz’in mavilikleriyle buluşturduğu falez plajları, hizmet vermeye başladı.

Plajlarında ‘Mavi Bayrak’ dalgalandıran Muratpaşa Belediyesi’nin, falez plajları hizmet vermeye başladı. İnciraltı, Engelsiz Kafe, Erdal İnönü Kent Parkı, Erenkuş ve Konserve plajları müdavimlerini ağırlamaya başladı. Muratpaşa Belediyesi, geçtiğimiz yıl 3 olan Mavi Bayrak sayısını 4’e çıkardı.

Bu yıl, İnciraltı, Engelsiz Kafe, Erdal İnönü Kent Parkı ve Erenkuş plajlarında Mavi Bayrak dalgalanacak.

Muratpaşalılar’ın, üç yıl öncesine kadar falez kıyı bandında güvensiz noktalardan denize inebildiklerini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Falez Plajlarında belediyecilik anlayışımızı ve sürdürülebilir bir çevre için yönetim planımızı hayata geçirdik. Mevcut iniş noktalarını, doğal dokuya zarar vermeden sağlıklı hale getirip komşularımızın kullanımına sunduk. İnciraltı, Engelsiz Kafe, Erdal İnönü Kent Parkı ve Erenkuş plajlarında Mavi Bayrak dalgalanacak olması bizim ayrı bir mutluluk kaynağı” dedi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim