• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 16 °C

Yılmaz Ulusoy: 'Deniz Ticaret Odası yoluna hep birlikte devam edecek'

Yılmaz Ulusoy: 'Deniz Ticaret Odası yoluna hep birlikte devam edecek'
İMEAK Deniz Ticaret Odası Merkez Yönetimi seçimi, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılıyor. Deniz Ticaret Odası merkez ve şube üyeleri oy kullanmaya devam ediyor.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen İMEAK Deniz Ticaret Odası Merkez Yönetimi seçimi, hız kesmeden devam ediyor. DTO üyeleri, sabahın erken saatlerinde seçim alanına gelerek oy kullanmaya başladı. İMEAK DTO üyesi olan Levent Karaçelik ve Yılmaz Ulusoy merkez yönetimi seçimlerini DenizHaber.TV'ye yorumladı.

'Sosyo-ekonomik konulara da değinen bir oda olmasını umuyoruz'

DenizHaber.TV'de seçimleri yorumlayan İMEAK DTO Meclis Üyesi Levent Karaçelik; şubelerdeki oy oranının bu seçimlere çok fazla yansımadığını vurgulayarak; orada oy kullananların burada yalnızca meslek komiteleri için oy kullanabileceklerini ifade etti. 

'Hep beraber omuz omuza sektör için ne gerekiyorsa o yapılır onu ümit ediyorum.' diyen Karaçelik, Piri Reis Üniversitesi'ne sahip çıkılmasını umduğunu belirtti. Ayrıca deniz turizmine önem veren bir yönetim olmasını istediğini dile getiren Karaçelik; 'Deniz turizmi ülkemiz için olmazsa olmazlardan bir tanesidir. Sadece denizcilikle uğraşan bir odadan ziyade sosyal ekonomik ve hukuki konularına da değinen bir oda olmasını umuyoruz.' şeklinde konuştu.

 'Deniz Ticaret Odası yoluna hep birlikte devam edecek'

İMEAK DTO üyesi Yılmaz Ulusoy, seçimlerin demokrasinin bir gereği olduğunu belirterek; "Seçimlerin insana yakışır şekilde geçmesi önemlidir. Bu bir bayrak yarıştır. 66’dan beri bu kervandayım. Sanayi Odası ve Ticaret Odası’nda görev yaptım. Şimdi de DTO’dayım. Bu yarış saat 5’te biter. Sonuç denizcilerimiz için hayırlı olsun." dedi.

Ulusoy, konuşulan şeylerin arkasında durulabilmesinden bahsederek; "Bin kere düşünüp bir kere konuşulması lazım. Bu sene yarış biraz hızlandı. Hiçbir suretle didişme bize yakışmaz. Bugünlerde birliğe çok ihtiyacımız var. En küçük sızıntı bile bizi çok etkiler. Akıllı olmak lazım ve birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Birlik ve beraberlikle atlatamayacağımız hiçbir şey yok. Ben hepsinin abisiyim. Yarın da abileri olacağım. Hepsi benim kardeşim. Kimin kazandığı benim için önemli değil. Benim için önemli olan birbirimize saygıdır. DTO’nun el ele, diz dize yola girmesi lazım. Gerisi önemli değil." şeklinde konuştu.

Ulusoy sözlerini şöyle tamamladı; "Odalarda ben görev almam. Hiçbir koltuğa talip olmadım. Koltuğa ihtiyacım yok. Ben burada bu işin bekçisiyim. DTO, saat 5’ten sonra bir fikrin ışığında yoluna devam edecek."

Büşra IŞIK / DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim