• BIST 10170.83
  • Altın 2390.665
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.6997
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 25 °C
  • Muğla 22 °C
  • Çanakkale 20 °C

Yılbaşı sanatçı programları 2015! Ankara yılbaşı programı 2015, Antalya yılbaşı programı 2015

Yılbaşı sanatçı programları 2015! Ankara yılbaşı programı 2015, Antalya yılbaşı programı 2015
Sanatçıların 2015 yılbaşı gecesi programı ve İstanbul 2015 yılbaşı programları. 2015 Antalya yılbaşı programları ve Antalya yılbaşı otel programları 2015. 2015 İzmir yılbaşı programı ve 2015 İzmir yılbaşı otel programları. 2015 Ankara yılbaşı programları.

Ajda Pekkan ile WOW İstanbul’da Yılbaşı Galası! Ajda Pekkan yılbaşı programı 2015. Ajda Pekkan yeni yıl 2015 programı! Yılbaşı Ajda Pekkan rezervasyon! Wow İstanbul Hotel yılbaşı programı.

31 Aralık 2014 20:00

WOW Istanbul Hotels & Convention Center, İstanbul

Türk müziğinin süperstarı Ajda Pekkan muhteşem repertuvarı ve eşsiz sahne şovları ile yılbaşı gecesi WOW İstanbul Hotels & Convention Center’da sevenleri ile buluşuyor.

Ayrıca Eda-Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın, Sibel Alaş ve Hazım Körmükçü’den kurulu Ünlüler Orkestrası ve daha pek çok sürpriz unutulmaz bir yılbaşı gecesi WOW İstanbul’da.

3- Yılbaşında Yeni Türkü Jolly Joker’de! Yeni Türkü yılbaşı programı, Yeni Türki yılbaşı konseri 2015

2015 Yılbaşı Konseri - Yeni Türkü

31 Aralık 2014 22:00

Jolly Joker İstanbul, İstanbul

25 senelik müzik kariyerine ‘Aşk Yeniden “Böyle Gitmez”, "Deliler", "Çember" gibi dillerden düşmeyen parçaları sığdıran Yeni Türkü ile unutulmaz bir yılbaşı geçirmek isteryenler için Yeni Türkü Jolly Joker’in İstanbul  sahnesinde olacak.

Sürpriz DJ’ler ve Yeni Türkü’nün sahne alacağı gecede, konuklar sınırsız ikramlar eşliğinde yeni yılın gelişini kutlayacaklar.

4-Yılların Eskitemediği Üçlü Galatasaray Adası’nda! Suada yılbaşı programı, Suada 2015 yılbaşı rezervasyonu, Suada yılbaşı programı 2015! MFÖ yılbaşı programı, 2015 MFÖ yılbaşı konseri

Suada Club - GS Adası'nda MFÖ

31 Aralık 2014 21:30

Suada Club - Galatasaray Adası, İstanbul

Yılların eskitemediği, şarkıları yıllardır dillerde olan ve unutulmaz parçaların mimarı MFÖ yeni yılda Suada Club - Galatasaray Adası’nda Avea Prime yılbaşı konseri ile sizlerle birlikte olacak.  Yılbaşı gecesi açılışı Reina Dj’lerinin çalacakları hit parçalar ve özel dans showlarla başlayacak. 

5- Moğollar, yılbaşında KadıköySahne'de! Moğollar yılbaşı programı

Moğollar

31 Aralık 2014 21:00

KadıköySahne, İstanbul

1967 yılının sonunda başladığı yolculuğuna hala devam eden Moğollar, Anadolu pop müziğinin en önemli temsilcilerinden ve aynı zamanda bu kavramın da isim babası...Türkiye'de rock müzik tarihinin en önemli grubu olan Moğollar, yılbaşında KadıköySahne'de!

6- Yılbaşı Eğlencelerinin Olmazsa Olmazı Ziynet Sali... Ziynet Sali yılbaşı programı, Ziynet Sali yılbaşı konseri 2015

31 Aralık 2014 20:00

Holiday Inn İstanbul Airport , İstanbul

Holiday Inn Istanbul Airport Ziynet Sali ile birlikte 2015 yılını eğlenceli bir gece ile karşılamak için hazırlanıyor!  Ziynet Sali'nin yepyeni şarkısı "Bugün Adım Leyla"nın yanı sıra en sevilen şarkılarını canlı dinleyerek eğlenceye doyamayacaksınız... Ziynet Sali sizler için harika süprizler hazırlıyor!

7-Bengü ile 'Sahici' Bir Yılbaşı Sizleri Bekliyor! Bengü yılbaşı programı, Bengü yılbaşı konseri 2015! Bengü 2015 yılbaşı programı

Bengü Yılbaşı Galası

31 Aralık 2014 21:00

Conrad Istanbul, İstanbul

Bengü, geçtiğimiz ay müzikseverlerle buluşturduğu yeni albümü “İkinci Hal” ile herkesin beğenisini kazandı. Çıkış parçası 'Sahici' ile müzik listelerinde haftalardır 1 numara olan Bengü, 2015’e sevenleriyle Conrad İstanbul’da merhaba diyecek.

Bengü, Conrad İstanbul’un ihtişamlı balo salonunda dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirercek. Bengü’den önce Özge Erdeniz sahne alacak.

8-Mürekkep, Yılbaşı  için “Ozan Doğulu”  dedi! Ozan Doğulu yılbaşı programı! Ozan Doğulu 2015 yılbaşı programı! 2015 yılbaşı otelleri

31 Aralık 2014 21:00

Mürekkep, İstanbul

Yeni yıla Ozan Doğulu ile girmek istiyorsanız Mürekkep'te unutamayacağınız bir parti sizi bekliyor.

Pilaka Organizasyon Ozan Doğulu, Çağatay Kabalcı ve Baha'nın kabinde olacağı gecede yılbaşı için özel hazırlanacak Mürekkep'in sıcacık, eğlenceli ortamı ve Curcuna'nın içi benzin dolu variller yakılarak oluşturulacak özel konseptiyle sınırsız ikrama doyacağınız bu eşsiz yılbaşı gecesinde sizleri ağırlamaya hazırlanıyor.

9- Sıla'dan Yeni Yıl Özel Sürprizlerle Dolu Konser!

Sıla yılbaşı konseri! Sıla yılbaşı programı 2015

Beşinci stüdyo albümü "Yeni Ay" ile bu yılın dijital ve fiziki satış listelerinin zirvesine oturan Sıla, yeni yıla da dinleyicileriyle birlikte girecek!

Bu yılın en çok konser veren sanatçılarından, Solfej ve Gişe Organizasyon'un birlikte düzenlediği etkinlikte, 31 Aralık gecesi İstanbul'un en iyi akustiğe sahip yeni konser salonu Volkswagen Arena sahnesinde 2015'i karşılayacak olan Sıla; yeni yıla girerken dinleyicilerine unutulmayacak bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Hafızalara kazınacak sürprizlerle dolu Sıla konserinin hemen öncesinde, Suzan Kardeş eğlenceli şarkıları ile geceyi ısıtmaya başlayacak. Bu görkemli Sıla konserin hemen ardından düzenlenecek olan After Party'de ise, Suat Ateşdağlı'nın dans ettiren enerji dolu performansıyla yeni yıl eğlencesi sabahın ilk ışıklarına kadar sınırsız eğlence ile sürecek.

Yılbaşı Programı

Kapı Açılış: 20:30

Yılbaşı Suzan Kardeş: 21:30

Sıla: 23:30

2015 Yılbaşı Suat Ateşdağlı ile After Party: 01:30

10-İrem Derici ile yılbaşında Farklı Bir Yılbaşına Ne Dersiniz?

İrem Derici Yılbaşı Partisi

31 Aralık - 31 Aralık

2014 müzik listelerine ve müzik sektörüne damga vuran, imza attığı albümlerle, farklı ve enerjik sahne performansı ile 2014 senesinin en çok konser yapan sanatçısı "İrem Derici", Yılbaşı gecesi Hilton sahnesinde olacak.

Farklı sesi ve güçlü yorumuyla dikkatleri çeken İrem Derici, geçen yıl Bensiz Yapamazsın ardından yaz için özel hazırladığı yeni single'ı Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı'nı dinleyicilerine sundu ve ardından sanatçının İki adını verdiği ve içinde iki yeni şarkıyla bir de versiyon bulunan maxi single albümüyle müzikseverlerle buluştu,  İrem Derici 2014 yılının son gecesinde İstanbul Hilton Convention Hall 1'da sahne alıyor.

İrem Derici yılbaşı konseri öncesi ve sonrasında DJ’i Suat Ateşdağlı ve DJ Erbil Ellez performansıyla sahne alıyor.

31 Aralık gecesinde en hareketli merkez Kıbrıs. Kelimenin tam anlamıyla Kıbrıs’ta büyük bir ‘rekabet’ olacak. Müziğin en ağır isimleri assolistler yavru vatanda sahne alacak. Gülben Ergen, Sibel Can, Seda Sayan ve Ebru Gündeş gecenin kare ası! Bu isimler dışında Linet, Aşkın Nur Yengi, Alişan, Rober Hatemo, Kubat, Fatih Ürek, Ferhat Göçer, Ebru Yaşar gibi sanatçılar da adada sahnede olacak.

İstanbul’da her yer eğlence 

Tabii ki, İstanbul’da yılbaşı gecesi eğlenceye doyacak merkezlerden biri. Şehir baştan aşağı ünlü isimlerin sahnelerine şahitlik edecek. Demet Akalın Yenibosna’daki Gönen Otel’de sahne alırken, Hadise ise İstanbul Edition’da olacak. Bengü Anadolu yakasının yeni otellerinden Wyndham Kalamış’ta, Ajda Pekkan Wow Otel’de, İrem Derici İstanbul Hilton’da, Ziynet Sali Holiday Inn’de, Sıla Volkswagen Arena’da, Hakan Altun ise Nossa Costa’da yeni yıla girecek. Hülya Avşar ise bir eğlence klasiği olan Günay sahnesinde olacak.

Gurbette yeni yıl

Bir grup sanatçı ise yurtdışında yeni yıla girecek. Bunlardan en büyük organizasyona sahip olan ise Hande Yener… Popçu Bakü’de olacak. Yegane Sadlip Sarayı’nda konser verecek olan şarkıcı, görkemli bir sahne şovu hazırlıyor. Nihat Doğan, Rafet El Roman ve Yılmaz Morgül ise Almanya’da sahne alacak isimler.

Ünlü sanatçılar, Yılbaşı gecesi hem eğlenecek, hem eğlendirecek. Kıbrıs, Ankara, İzmir, İstanbul ve yurt dışında program yapmaya hazırlanan ünlüler, yeni yılı sahnede karşılayacak. İşte, Yılbaşı gecesi sahneye çıkacak ünlülerin listesi...

İşte yeni yıl kutlamaları! İllerdeki yılbaşı etkinlikleri ve yılbaşı programları! 2015 yılbaşı programları ve 2015 yeni yıl etkinlikleri Seyahat arama ve karşılaştırma sitesi momondo, 2015'e farklı şehirlerde uyanmak isteyen seyahatseverlere, dünyanın dört bir yanındaki 7 şehrin 1 Ocak 2015 ajandasını hazırladı.

İstanbul yılbaşı otel programları! İşte yılbaşı programları...

Ankara'da yeni yıl kutlaması, Ankara'da yılbaşı etkinlikleri. İstanbul yeni yıl kutlaması, İstanbul'daki yılbaşı etkinlikleri. Yılbaşı programları İstanbul... Yılbaşı'nda İstanbul'daki yeni yıl programları ve yeni yıl kutlamalarının listesi... İşte il il yeni yıl programları! Yılbaşı otel programları! 2015 Yılbaşı otel programları listesi.  İşte yılbaşındaki otellerin program ve etkinlik listesi.... İstanbul, Ankara, Antalya ve diğer illerdeki yılbaşı kutlamaları ve yeni yıl etkinlikleri... Yılbaşı otelleri, yılbaşı programları.... İşte tüm detaylar...  İşte 2015 İstanbul otelleri yılbaşı programları;

Yılbaşında kim, nerede 2015?

Ünlülerin yılbaşı programları belli oldu. Yeni yıla eğlenerek girmek isteyenlerin adresi ünlülerin yılbaşı konserleri ve sahne alacağı mekanlar olacak. Peki 2015'e girerken hangi ünlü sanatçı nerede sahne alacak? Kıbrıs Yılbaşı programı 2015... Hangi ünlü yılbaşında nerede sahne alıyor 2015? 

İşte İstanbul başta olmak üzere Türkiye'deki diğer illerde yapılacak olan yeni yıl etkinlikleri, yeni yıl oteletkinlikleri, yılbaşı programlarının ayrıntılı listesi;

İşte ünlülerin yılbaşı programları! Sanatçıların yeni yıl konserleri ve sanatçıların yılbaşı programlarının listesi Deniz Haber'de.

Yılbaşı'nda ünlüler Kıbrıs'ta! İşte 2015 Kıbrıs Yılbaşı programları

Yılbaşı'nda İrem Derici hangi otelde sahne alacak? 2015 İrem Derici yılbaşı programı...

Yılbaşı'nda İrem Derici Hilton Otel'de sahne alacak.

Hande Yener yılbaşı programı!

Serdar Ortaç yılbaşı konseri 2015! Serdar Ortaç Yılbaşı'nda hangi mekanda?

Yeni Yıl'a Kıbrıs'ta girecek olan Serdar Ortaç ise Cratos Premium Hotel'de şarkılarını söyleyecek.

Tarkan Yılbaşı programı 2015

Aşkın Nur Yengi yılbaşı programı 2015! Aşkın Nur Yengi yılbaşında hangi mekanda?

Aşkın Nur Yengi ise Yılbaşı'nda Kaya Artemis Resort Hotel Kibrıs'ta.

Ebru Gündeş Yılbaşı programı 2015! Ebru Gündeş Yeni Yılda nerede sahne alacak?

Ünlü şarkıcı Ebru GündeşYılbaşı'nda Girne Malpas Hotel'de sahne alacak.

Linet yılbaşı programı 2015! Linet yılbaşında nerede sahne alıyor?

Yeni Yıl'da Merit Park Hotel'de Linet sahne alacak.

Hadise yılbaşı programı 2015

Petek Dinçöz Yılbaşı'nda hangi mekanda sahne alacak? Petek Dinçöz yılbaşı programı 2015!

Merit Crystal Cove Hotel'de yılbaşı programı ise Petek Dinçöz.

Hakan Altun yılbaşı programı 2015

Kubat yılbaşı programı! Kubat yılbaşı sahne 2015

Ünlü şarkıcı Kubat Yılbaşı'nda Salamis Bay Conti Hotel'de sevenleriyle yeni yıla girecek.

İrem Derici yılbaşı programı 2015

Seda Sayan yılbaşında hangi mekanda? Seda Sayan yeni yıl programı

Yılbaşı'nda Vuni Palaca Hotel'de Seda Sayan sahne alacak.

Ebru Yaşar yılbaşı programı! Yılbaşı'nda Ebru Yaşar hangi mekanda?

Arkın Palm Beach Hotel'de yılbaşı programında Ebru Yaşar şarkılarını söyleyecek.

İstanbul yılbaşı otel programları! İşte yılbaşı programları...

Ankara'da yeni yıl kutlaması, Ankara'da yılbaşı etkinlikleri. İstanbul yeni yıl kutlaması, İstanbul'daki yılbaşı etkinlikleri. Yılbaşı programları İstanbul... Yılbaşı'nda İstanbul'daki yeni yıl programları ve yeni yıl kutlamalarının listesi... İşte il il yeni yıl programları! Yılbaşı otel programları! 2015 Yılbaşı otel programları listesi.  İşte yılbaşındaki otellerin program ve etkinlik listesi.... İstanbul, Ankara, Antalya ve diğer illerdeki yılbaşı kutlamaları ve yeni yıl etkinlikleri... Yılbaşı otelleri, yılbaşı programları.... İşte tüm detaylar...  İşte 2015 İstanbul otelleri yılbaşı programları;

Ankara Yılbaşı Programı 2015! Ankara yılbaşı eğlenceleri 2015 ve Ankara'daki yılbaşı etkinlikleri 2015! Ankara yılbaşı programı 2015 listesi! Yılbaşı otelleri Ankara 2015.

Ankara Ala Meyhane 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Meşrep Alaturka Yılbaşı 2015, Ankara Alba Otel 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Angora Otel 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Asrın Park Otel 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Beyzade restorant yılbaşı programı 2015, Ankara Büyükhanlı Park Otel 2015 Yılbaşı Programı, Ankara California Nish 2015 Yılbaşı Programı, Ankara CK Farabi Otel 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Fenerbahçe İncek Tesisleri 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Gordion Otel 2015 Yılbaşı Programı, Ankara GürKent Otel 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Haktan Meyra Palace 2015 Yılbaşı, Ankara Holiday Inn Otel 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Hotel İçkale 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Jolly Joker 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Limak Ambassadore 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Meşrep Plaza Yılbaşı 2015, Ankara Mezze Restaurant 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Midas Otel 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Neva Palas 2015 yılbaşı programı, Rixos Ankara 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Sheraton Ankara 2015 Yılbaşı Programı, Ankara Teb Dora Otel 2015 Yılbaşı Programı

Antalya Yılbaşı programları! 2015 Antalya yılbaşı programları! Antalya yılbaşı otel programları 2015

Antalya 2015 yılbaşı programlarını daha detaylı incelemek isteyenler için özel bir 2015 Antalya yılbaşı rehberi hazırladık.

Türkiye’nin 81 ili ve yurtdışında gidilebilecek özel 2015 yılbaşı mekanları içinde Antalya’daki yılbaşı mekanlarının oldukça popüler olduğunu bildiğimiz için şimdiden Antalya için özel yılbaşı otellerinin ve yılbaşı mekanlarının incelemelerini yayınlıyoruz.

yilbasi2015antalya.jpg

2015 Antalya Yılbaşı Programları

Sayısız otel ve tatil köyünün yer aldığı Antalya’ya gitmeden önce nasıl bir tatil yapmak istediğinizi planlayarak konaklama seçeneğinizi belirlemenizde fayda var. Özellikle 2015 yılbaşı gecesi için yer bulmakta ciddi sorunlar yaşayabilir, daha uygun fiyatlara yılbaşını geçirme imkanını kaçırabilirsiniz. Antalya yılbaşı mekanları 2015.

Antalya Yılbaşı Gece Hayatı

Antalya’da her zevke yönelik eğlence olanağı bulabileceğinizi garanti ediyoruz, özellikle 2015 yılbaşında Antalya’da eğlenmek isteyenleri çok fazla çeşit bekliyor. 2015 yılbaşı Antalya’da, canlı müzik mekanları, sabahın ilk saatlerine kadar açık olan kulüpleri ve daha birçok eğlence alternatifi bulunuyor. Eğer Antalya’da konaklamak için bir yılbaşı otelini tercih ettiyseniz, otelinizde de eğlence imkanlarını buluyor olacaksınız.

Antalya Yılbaşı Otelleri

Yılbaşı programını sitemizle paylaşan Antalya yılbaşı otellerini, bulundukları konuma, tatil bölgesine, konaklama seçeneklerine ve yılbaşı programları ve fiyatlarına göre çok yakında bu bölümde ayrıntılı olarak bulabileceksiniz.

Antalya Yılbaşı konserleri 2015! Antalya 2015 yılbaşı otel rezervasyonları! Antalya ucuz otel yılbaşı

Rixos Downtown Antalya
Yılbaşı programı Crystal Palace Luxury Resort&SPA
Crystal Palace Luxury Resort&SPA
Titanic Beach Lara yılbaşı

Antalya Yılbaşı Mekanları 2015

Antalya’daki sayısız otelin yılbaşı programları yerine eğlenmek ve 2015 yılbaşına daha farklı ortamlarda girmeyi tercih edecek ziyaretçilerimiz için de Antalya’daki yılbaşı mekanlarının 2015 yılbaşı programını bu bölümden paylaşıyor olacağız.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim