• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 13 °C

Elektronik Sigara Hakkında Her Şey

Elektronik Sigara Hakkında Her Şey
Günümüz toplumunda sigara kullanımı ya da benzeri tütün ürünlerinin kullanımının iyice artış göstermeye başladığını gözlemlemekteyiz.

Günümüz toplumunda sigara kullanımı ya da benzeri tütün ürünlerinin kullanımının iyice artış göstermeye başladığını gözlemlemekteyiz. Bu artış yetişkinlerin yanı sıra küçük yaştaki çocukları da hem pasif içicilikte hem de sigara kullanımında özentiye itmeye başlamıştır.

Orta okul çağındaki çocukların ellerinde bile sigara gördüğümüz bu dönemde uzmanlar ve bilim dünyası da bu konuya büyük önem göstermekte ve bu konuda araştırmalar yapıp yeni ürünler öne sürmektedir. Tüm bu çalışmalar sonucunda elbette birçok çözüm yöntemi bulunmuştur. Bunlar haplar, sakızlar, nikotin bantları gibi birçok ürünle ya da farklı tedavilerle denenmiştir. Ancak hiçbirinin kesin bir çözüm üretmemiştir. Devam eden çalışmalar sonucuelektronik sigara ortaya çıkmıştır. Diğerlerinden farklı ve yenilikçi bir ürün olan elektronik sigara yine kesin bir çözüm olamamış ancak sigara tiryakileri tarafından oldukça tercih edilmiştir.

Elektronik Sigara Ne İşe Yarar?

Elektronik sigaranın diğer tüm ürünlerden daha çok tercih edilmesinin birçok sebebi vardır. Elbette bunun başında çalışma sistemi gelmektedir. Oldukça temiz ve kullanımı kolay olan elektronik sigaranın yöntemi sigaraya olan bağlılığı azaltmaya çalışmaktan geçer. Normal sigara gibi nefese çekilen ve geri üflenen bir sisteme sahiptir. Duman yerine buhar üretmesinden dolayı pasif içicilerin maruz kaldığı zararları büyük ölçüde azaltmaktadır.

Elektronik Sigaranın İçindekiler, Avantajları ve Dezavantajları

Elektronik sigaranın içindeki maddeler arasında kanser yapıcı hiçbir madde bulunmamakla birlikte kesinlikle karbonmonoksit benzeri zehirli gazlar üretmez ve ortama vermez. Bu kullanan kişinin yanı sıra etrafındaki pasif içiciler için de oldukça önemli olan bir noktadır. Duman üretmemesi ve bunun yerine su buharını dışarıya vermesi nedeniyle sigara içilmesi yasak olan her kapalı alanda kullanılabilir. Bu da büyük bir avantajdır. Bununla birlikte çıkardığı buharın içerisinde nikotin bulunur. Buhar zamanla yok olsa da içerisinde bulunan çözünmüş nikotin havada asılı kalır. Bu da kısmen ortamdakilere zarar verebilir. Kullanımı ve taşınması çok kolay olan elektronik sigaranın çeşitleri de mevcuttur. Elektroniksigaravip.com.tr elektronik sigara satışında önde gelen isimlerden olup müşterinin ihtiyacı olan ürünü titizlikle seçmesine yardımcı olacaktır.

ADVERTORIAL

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim