• BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 9 °C

Yılbaşı ağacı nasıl süslenir? 2015 noel ağacı ve 2015 yılbaşı ağacı

Yılbaşı ağacı nasıl süslenir? 2015 noel ağacı ve 2015 yılbaşı ağacı
2015 yılbaşını evinizde geçirmek aslında çok da kötü bir durum değildir, hele yılbaşını sevdikleriniz ile güzel süslenmiş bir ortamda geçiriyorsanız hiç değildir.İşte 2015 yılbaşı programı ve 2015 yılbaşı kutlamaları...

2015 Yılbaşını evinizde geçirmek aslında çok da kötü bir durum değildir, hele yılbaşını sevdikleriniz ile güzel süslenmiş bir ortamda geçiriyorsanız hiç değildir. Birbirinden farklı rengarenkyılbaşı süsleri kullanarak sevdikleriniz ile birlikte hazırlayacağınız bir yılbaşı ağacınız varsa bu yıl da yeni yıla evinizde girmemeniz için hiçbir sebep yok demektir. Her yıl yılbaşının geldiğinin habercisi olan bu sevimli yılbaşı ağaçlarını nasıl süsleyeceğinizi ve misafirlerinizin nasıl hayran kalacağını öğrenmek istiyorsanız önerilerimize bir göz atın.
Ağacınızı Doğru Şekilde Açarak Başlayın

Aşağıdan yukarıya doğru ağacınızın tüm dallarını tek tek acele etmeden açın. Geçen yılın kutlamasında kaldırırken kapattığınız tüm dalları kabarık bir görüntü oluşuncaya kadar açın. Bu ağacınıza olduğundan daha büyük bir görüntü verecektir.

Işıklar bir yılbaşı ağacı için olmazsa olmaz süslemelerdendir. Yılbaşı süsü alışverişi yaparken ağacınızın ışıklandırılması için uzun kablolu ve renk ayarları olanlardan tercih edin. Büyük boyutlu bir ağaç kullanıyorsanız yılbaşı süsü olarak aldığınız iki farklı ışığı aynı ağacın üzerine birbirine geçirerek dolayarak farklı bir görüntü elde edebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta iki ışığın birbirine karışmamasını sağlamak olmasıdır. Ayrıca ışıkları evde olmadığınız zaman ve uyurken elektrik ile temasını kesmeniz güvenliğiniz açısından önemlidir.

Ağacınızın ışıklandırma işlemini tamamladıktan sonra ağacın etrafını saracak büyük yılbaşı süsleri koymaya başlayabilirsiniz. Bu süsleri koyarken aşağıdan yukarıya doğru ağacın dallarına eşit şekilde dağıtarak doladığınızdan emin olun. Bu işlemi de yaparken yine güvenliğinizi dikkate almanız açısından eğer evde küçük bir çocuğunuz varsa veya misafir çocukları evinizdeyse ağaç süsleme işlemini gerçekleştirirken onları o ortamdan uzak tutmaya gayret gösterin.

Adım adım ilerlerken işin en zevkli kısmına sevdikleriniz ile birlikte, sevdiğiniz müzikleri dinlerken ağacın etrafında dönerek disko topunu andıran renkli ve parlak süsleri ağacın her tarafına eşit şekilde asmaya geldi. Bu süsleri asarken elinizde 10 adet varsa mutlaka 3-4 tanesini arkadaki boş taraflara asın. Karşıdan baktığınızda çok belli olmayacak bu detay, ağacınıza yan taraftan bakıldığı zaman sırıtacak bir görüntü oluşturur.

Süslerken Renk Uyumuna Dikkat Edin

Alışveriş yapıp aldığınız yılbaşı süslerinizin birbirleriyle uyumlu renkler içerisinde olmasına özen gösterin ama uyumlu renklerden oluşan süsler bulamadıysanız, evde kendiniz süslerinizi kurdelalar veya fiyonklar üreterek uyumlu hale getirebilirsiniz. El yapımı yılbaşı süsü yapmak keyifli vakitler geçirmenize de yarayacaktır.

Özel sevdiğiniz süslerden ve ışıklandırmalardan başlayarak son adıma kadar geldiyseniz artık her yılbaşı ağacının olmazsa olmazı yıldız süslemesine geldiniz demektir. Ağacın en tepesine bir son dokunuş misali koyulan bu yıldız süslemeleri ile yaptığınız tüm süslemeler daha belirgin bir hale gelecektir.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim