• BIST 9139.12
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 13 °C

Yeşilyurt Limanı, ‘Lojistiğe Katkı Ödülü’ne layık görüldü

Yeşilyurt Limanı, ‘Lojistiğe Katkı Ödülü’ne layık görüldü
Türkiye’nin lojistik fuarı Logitrans, 13’üncü kez İstanbul Fuar Merkezi’nde 20 ülkeden 150’ye yakın katılımcıyı bir araya getirdi. Samsun Yeşilyurt Limanı, her yıl olduğu gibi bu yılda fuardaki yerini alırken fuar kapsamında düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri’nde ‘Lojistiğe Katkı Ödülü’ne layık görüldü.

Lojistik sektörünün önemli buluşma noktalarından biri olan Logitrans Transport ve Lojistik Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlendi. Bölgenin en önemli liman tesislerinden olan Yeşilyurt Limanı, Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı'nda bu yıl da yerini aldı.

Tüm sektörü bir araya getiren, yerli yabancı birçok katılımcıyı sektörün öncüleri ile buluşturan logitrans fuarına katılan ulusal ve uluslararası tüm katılımcılar, lojistik, telematik ve taşımacılık değer zincirini içeren geniş ürün segmentlerini ve hizmetlerini sergilediler.

Fuarda Yeşilyurt Limanı, 9 No'lu salon ve 301 No'lu stantta yer aldı. Dünyanın önde gelen liman otoriteleri ile denizcilik şirketleri de fuara büyük ilgi gösterdi.

Bu yıl 13. kez düzenlenen Logitrans Fuarı’na 9. kez katılmaktan büyük memnuniyet duyan Yeşilyurt Liman İşletmeleri, bu yılda açılan stant ile ulusal ve uluslararası sektör temsilcilerine kendisini tanıtmaya devam etti.

Yeşilyurt Limanı bu amaçla uluslararası organizasyonların içinde yer alarak tanıtımını yapmak ve dünya lojistik pazarındaki yeni müşterilerle tanışma fırsatı buldu. Fuar boyunca sektörün ihtiyaçlarına yönelik çözümleri gözlemleme ve önemli veriler elde etme şansı yakaladı. Logitrans aynı zamanda sektörde bilgi birikiminin artmasına, görüş alışverişine ve verimliliğin artırılmasına büyük katkıda bulunuyor.

Yeşilyurt Liman İşletmeleri’nin dünya çapında sergilediği başarılı performansı fuar kapsamında düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri’nde “Lojistiğe Katkı Ödülü”ne layık görüldü.

Ödülü Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yeşilyurt aldı. Ödül töreni fuara ilgi gösteren kargo acenteleri, havalimanı ve liman otoriteleri, lojistik dernekleri, otomotiv üreticileri ve bilişim servisi sağlayıcılarının katılımı ile gerçekleşti. Ulusal ve uluslararası birçok ziyaretçinin ilgi odağı olan Yeşilyurt Limanı, lojistik sektörünün en büyük buluşmasında Samsun'u temsil eden bir dünya markası olmanın haklı gururunu yaşadı.

yesilyurt_limani_1.jpgyesilyurt_limani_2.jpgyesilyurt_limani_3.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim