• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 13 °C

YDÜ, Denizcilik Fakültesi'ne "Altın Yunus"

YDÜ, Denizcilik Fakültesi'ne "Altın Yunus"
Yakın Doğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin, “eğitimdeki kalitesinden” dolayı Türkiye'nin Deniz Ödülü “Altın Yunus”a layık görüldüğü belirtildi

Yakın Doğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin, “eğitimdeki kalitesinden” dolayı Türkiye'nin Deniz Ödülü “Altın Yunus”a layık görüldüğü belirtildi.

YDÜ’den yapılan açıklamada, “TC Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, “Altın Yunus” jüri üyelerinin uygun görmüş olduğu denizcilik alanında ilk olmuş veya büyük iz bırakmış kurum, kuruluş ve kişiler arasında Yakın Doğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Türkiye'de ilk defa verilecek olan “Altın Yunus” Ödülü'nü almaya hak kazanmıştır” denildi.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Yavuz DERYA
23 Ekim 2012 Salı 22:19
Rasyonel düşünmek lazım.
bu işler üniversitelere ödül vermekle olmaz hafifletiyor meseleyi ve aynı zamanda organizasyonu!
Deniz eğitimlerini en güzel şekilde verme gayreti içinde olan diğer eğitim kuruluşları da Bende o'Değerli ve önemlilerden biriyim ama yeganesi neden oymuş ,kimmiş o'der eğer varsa bir ödül kalitesinin kendi içinde değeri ve önemi olması gerekmez mi diğeri de kalkar bende o'önemlilerden biriyim der der mi der efendim o'yüzden böyle şeylere takılıp kalmak doğru değil! Bir sonraki kareyi daha rasyonel düşünmek lazım unutmayın ki bunu mezun ettiğiniz zabitlerle denizcilik piyasası bilir başka şeyler değil. (Y.DERYA)
94.123.40.190
murat birecik
23 Ekim 2012 Salı 10:47
''murat birecik üniversitesi''
sayın aydın hocam ve de sayın refik ağabeyim,

artık konu üniversitenin ilan edilme zamanı gelmiştir!
dikkat buyurun; ''kurulma'' demedim...''ilan'' dedim.

ilk dersi de ben vereceğim; ''üç boyutlu uzayda carnot çevrimi''

gelsin, nobeller...

saygılarımla
murat birecik
46.196.26.81
Müh.Kaptan Refik Akdoğan
22 Ekim 2012 Pazartesi 18:11
Altın Yunus Ödülü
Selam ve sevgiler Sayın Şalcı Hocam. Bu tür ödüller uyduruk olunca bu sütunlarda denizcilik fakültelerinin ve hatta resmi kuruluşların bu ödülü yalanlamaları ve hatta şiddetle kınamaları gerekiyor. Eğer bu ödülü alan okul bu ödülün varlığının nereden geldiğini açıklayamazsa bir ilim ve irfan yuvasının ne duruma düşeceğini kamuoyunun takdirlerine sunuyorum.Allah akıl fikir versin diyorum. www.refikakdogan.com
176.240.122.156
Prof.Dr. Aydın ŞALCI
22 Ekim 2012 Pazartesi 13:01
Ciddiyetten uzak ödüller.
Sayın Refik Akdoğan,
Bu ödülleri hiç boşuna ciddiye almayınız. Kim düzenlemiş, kimler katılmış, jürisi kim, nasıl değerlendirilmiş. Hepsi reklam kokuyor, kendin pişir, kendin ye ! Kalitesizlik, özensizlik, ciddiyetsizlik ve cahillik diz boyu. Bu işi, adı üniversite olanlar da yapıyor ve tezgahlıyor ise, zaten iş bitmiş demektir.
Birkaç sene önce, üniversitelerin (fakültelerin) olduğu bir yarışmada ödülü bir kursa verdiler. (siz kursun hangisi olduğunu bilirsiniz) Fakülteler, oraya müracaat dahi etmemişti. Ödül verdiklerine onu onore etsinler diye yarışmaya fakülteleri de bilgileri dışında kattılar. Şaşaalı törenlerle ödül verdiler. Jüride de üyelerden biri, maalesef bugünkü DEÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı hanımefendi idi ve bu rezilliğe uyarılarıma rağmen destek oldu ve yaptığı yardımın ödülünü de o gece aldı. İlkesizliğin, laubaliliğin sonu yok. Bu bahsettiğim ödülü Lloyd List, Kempinsky otelde verdi. Daha sonraki yılda, bu ödül törenleri iptal edildi, herhalde nedamete erdiler.
78.189.180.121
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim