• BIST 9079.97
  • Altın 2322.043
  • Dolar 32.3355
  • Euro 34.9769
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 15 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 10 °C

Yalıkavak Marina, ‘Dünyanın En İyi Marinası’ olmak için yarışıyor

Yalıkavak Marina, ‘Dünyanın En İyi Marinası’ olmak için yarışıyor
Yalıkavak Marina, TYHA’nın düzenlediği dünyanın en ünlü limanlarının bir arada bulunduğu global oylamada “Süper Yatlar için En İyi Marina” ünvanı için yarışıyor. Oylama, 31 Aralık 2018’de sona erecek.

İngiliz The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından verilen 5 Altın Çapa’ya sahip ve Superyacht Marina of the Year 2018 ödüllü, Türkiye’nin gururu, Akdeniz’in en lüks Süper Yat Marinası Yalıkavak Marina, TYHA’nın düzenlediği dünyanın en ünlü limanlarının bir arada bulunduğu global oylamada "Süper Yatlar için En İyi Marina" ünvanı için yarışıyor.

Altın Çapa ödül programı, marinaları dünya çapında 25 yıldan beri denetliyor ve marina kalitesinin en güvenilir ölçüsü olarak biliniyor.

ISO 9001: 2015 standardizasyonuna göre, tek Türk süper yat ve mega yat marinası olan Yalıkavak Marina’ya verilecek her bir oy, Yalıkavak Marina’nın 2019 yılında ‘dünyanın en iyi kıyı marinası’ olma şansını artıracak.

"Süper Yatlar için En İyi Marina" olmak için oylama süresi, 31 Aralık 2018’de sona erecek.

NASIL OY VERİLİR?

Bağlantıya tıklayarak ve ardından “Coastal Marina” kategorisini seçtikten sonra “Turkey” ve onun altında “Yalıkavak Marina”yı seçerek oy kullanabilirsiniz.

Oylamaya katılmak için bir yat sahibi olmak gerekli değil. Oylama sırasında sizden yat adını vermeniz istenecektir, ancak herhangi bir ismi seçebilir veya sadece “İkamet eden” yazabilir ve Yalıkavak Marina hakkında en çok beğendiğiniz şeyleri yorum kısmında anlatabilirsiniz.

untitled-21-001-001.jpg

PREMİUM YAŞAM TARZI

Yalıkavak Marina, yeni nesil bir marina altyapısı yaratmak için yenilikçi bir yaklaşım içeren benzersiz bir proje. Yüksek hizmet kalitesi ile en iyi süper yat marinalarından biri olmakla kalmayıp aynı zamanda sizlere alışveriş, konaklama ve eğlence servislerini tek bir alanda birleştirerek bütün premium yaşam tarzı ve tatil deneyimi arzularınızı karşılıyor.

untitled-20-005-001.jpg

YALIKAVAK MARİNA HAKKINDA:

Süper Yat Marinaları kategorisinde İngiliz The Yacht Harbour Association (TYHA) 2018 Altın Çapa ödülü ve 5 Altın Çapa sertifikası sahibi Yalıkavak Marina, Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli mega yat marinasıdır. Huzurlu ve sakin konumu, muazzam konfor sağlayan ve geniş teknik servis imkanlarına sahip süper yat tesisleri 140 metreye kadar olan tüm süper ve mega yatları ağırlıyor.

2010’dan beri giyim, mücevher, takı, Türk ve dünya mutfağı sunan gurme restoranlar gibi dünyanın önde gelen 106 markasına ev sahipliği yaparken, Avrupa standartlarına uygun mavi bayrak plajları ve sonsuzluk havuzlarına, yüksek sınıf lüks otellere, Y-Kidz Cross Fit eğlencelerine ve çocuklara uygun spor aktivitelerine sahip.

Deniz tutkusunu lüks resort anlayışıyla harmanlayan Yalıkavak Marina, Bodrum Yalıkavak’ta eşsiz bir yat deneyimi sunmaktadır. Burada her şey sizin için!

OY VERMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim