• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 13 °C
  • Muğla 7 °C
  • Çanakkale 4 °C

Yalıkavak Marina, Dubai International Boat Show'da Türkiye'yi temsil edecek

Yalıkavak Marina, Dubai International Boat Show'da Türkiye'yi temsil edecek
Yalıkavak Marina, Ortadoğu’nun en prestijli tekne fuarı 27. Dubai International Boat Show’da VIP Lounge Sponsoru olarak Türkiye Yat Turizmini temsil edecek.

İngiliz British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafında 5 Altın Çapa ödülüne sahip, Akdeniz’in 1 numaralı süper yat marinası Yalıkavak Marina, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında Jumeirah’da düzenlenecek yat sektörünün en büyük organizasyonlarından bir olan 27. Dubai International Boat Show’da sektör profesyonelleri ile buluşacak.

50 ülkeden 800’ün üzerinde uluslararası markanın katılacağı Dubai International Boat Show’da, Türkiye yatçılık turizmini temsil edecek tek şirket olan Yalıkavak Marina, VIP Lounge sponsoru olarak fuarda yerini alacak.

Yalıkavak Marina’nın, Türkiye yatçılık turizminin marka elçisi olma misyonuyla uluslararası fuarlara aktif katılım gösterdiğini belirten Marina Direktörü Deniz Akaltan; “Yalıkavak Marina olarak Türkiye Yatçılık Sektörünün marka elçisi olma misyonuyla dünyanın birçok ülkesinde önemli fuar ve organizasyonlara katılıyoruz. Dubai International Boat Show, yatçılık sektöründe dünyanın en büyük ve Ortadoğu bölgesinin en önemli organizasyonlarından biri. Dubai International Boat Show, Türkiye’yi ve Yalıkavak Marina’yı deniz ve lüks tutkunları için ilk akla gelen ve aranılan destinasyonlardan biri haline getirmek için çok önemli bir fırsat. Yalıkavak Marina olarak, VIP Lounge’ımızda ağırlayacağımız ziyaretçilerimize sadece bağlama ve çekek alanları için değil, marinamız bünyesinde bulunan dünyaca ünlü markaları barındıran marina AVM’mizde yapacakları alışverişleri ve Beach ve Boutique otellerimizde ve Hyatt Centric Levent İstanbul otelimizde yapacakları konaklamaları da kapsayan çok özel teklifler hazırladık. Yalıkavak Marina’yı her yıl yaklaşık 2 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor; hedefimiz üstün hizmet kalitemizle yat sahiplerinin ve ziyaretçilerimizin nezdinde Bodrum’un Yalıkavak bölgesini vazgeçilmez bir destinasyon haline getirmek. Yalıkavak Marina olarak, gururla belirtmeliyiz ki Türkiye sahillerinin, Bodrum Yarımadası’nın ve Yalıkavak bölgesinin uluslararası platformlarda tanıtılması konusunda edindiğimiz misyonumuz çerçevesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.

YALIKAVAK MARİNA HAKKINDA:

İngiliz The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından Süper Yat Marinaları kategorisinde 5 Altın Çapa sertifikası sahibi ve yine TYHA tarafından “Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödülü finalisti Yalıkavak Marina, Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinasıdır. 620 yatı aynı anda ağırlayabilen, hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunan Yalıkavak Marina, konforlu tesisleri ve tecrübeli teknik servisiyle 140 metre uzunluğa kadar olan süper yatlara hizmet vermektedir.

Yalıkavak Marina, 100’den fazla markaya, gurme restoranlara, barlara, kafelere, kulüplere, çeşitli eğlence mekanlarına ve çocuklara özel spor etkinliği imkanı sunan Y-Kidz’e ev sahipliği yapmaktadır.

Yalıkavak Marina markası bünyesinde yer alan Yalıkavak Marina Beach Hotel, Yalıkavak Marina Boutique Hotel ve Spa & Fitness Merkezi yıl boyunca üstün hizmet kalitesiyle ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

Dubai, Moskova ve Monaco gibi dünyaca ünlü Yacht Show’larda ülkemizi temsil eden Yalıkavak Marina, dünyanın 120 ülkesinden gelen misafirlere ev sahipliği yapmaktadır. Bodrum Yarımadası’nın ve Yalıkavak bölgesinin uluslararası platformlarda tanıtılması için çalışmalar yürüten Yalıkavak Marina’nın misyonu ise güçlü marka kimliği ile Türkiye’yi önümüzdeki yıllarda da en iyi şekilde temsil etmektir.

yalikavak1.jpgyalikavak2.jpgyalikavak3.jpgyalikavak4.jpgyalikavak5.jpgyalikavak6.jpgyalikavak7.jpgyalikavak8.jpgyalikavak9.jpgyalikavak10.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim