• BIST 14050.56
  • Altın 6891.88
  • Dolar 48.2982
  • Euro 56.1453
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 21 °C

VERA SU isimli gemi, Bulgaristan’da karaya oturdu

VERA SU isimli gemi, Bulgaristan’da karaya oturdu
Kamer Marine'ne ait Panama bayraklı VERA SU isimli geminin Bulgaristan’da karaya oturduğu öğrenildi. Kayalıklara oturan geminin güvenli bir şekilde kurtarılması için inceleme yapıldığı kaydedilirken kazada herhangi bir can, mal kaybı ve deniz kirliliği yaşanmadığı belirtildi.

Kamer Marine’ne ait VERA SU isimli gemi, Bulgaristan’ın Kamen Bryag yakınındaki Yaylata koruma bölgesi karaya oturdu.

Bulgar savcılığı tarafından yapılan açıklamada, kazada herhangi bir can, mal kaybı ve deniz kirliliği yaşanmadığı belirtildi. Ayrıca, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü açıklandı.

Kayalıklara oturan geminin güvenli bir şekilde kurtarılması için inceleme yapıldığı kaydedildi. Panama bayraklı gemi, Ukrayna’dan Varna’ya gübre taşıyordu.

85.67 metre uzunluğunda ve 12.50 metre genişliğindeki 3217 DWT’lik gemi, 1989 yılında inşa edilmişti.

vera-su.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim