• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 12 °C

Vera Denizcilik'ten eğitime destek

Vera Denizcilik'ten eğitime destek
Vera Denizcilik, “Türk Denizcilik Eğitimine Destek Kampanyası” çerçevesinde sürdürdüğü çalışmalardan biri olan “Risk Değerlendirmesi ve ISM Kod İle İlişkisi” konulu bir seminer düzenledi.

Vera Denizcilik, “Türk Denizcilik Eğitimine Destek Kampanyası” çerçevesinde sürdürdüğü çalışmalardan biri olan “Risk Değerlendirmesi ve ISM Kod İle İlişkisi” konulu bir seminer düzenledi.

Vera Denizcilik Filo Müdürü Barış Kızıltaş tarafından verilen seminer, KOÜ Karamürsel MYO’da 25 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirildi. Seminere 100 öğrenci, 10 öğretim görevlisi ve bazı denizcilik şirketlerinin izinde olan zabit kadrosu katıldı.

“Türk Denizcilik Eğitimine Destek Kampanyası” hakkında bilgi veren Veri Denizcilik Genel müdürü Yasin Çil, şirket olarak eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirterek, bu kapsamda 2013 yılı içerisinde nisan ve mayıs aylarında “Kaza Olay ve Ramak Kala (Near Miss)” ve “Kaza Olay Araştırmaları ve Kök Neden Analizi” konulu katılıma açık iki seminer düzenleyeceklerini ifade etti.

Eğitime Destek Kampanyası ile 2012-2013 yılı güz öğretim döneminde KOÜ Karamürsel MYO’da “Denizde Güvenlik IV” dersleri vermeye başlayan Vera Denizcilik Filo Müdürü Barış Kızıltaş da, amaçlarının “daha bilinçli denizcilik öğrencileri yetiştirmek” olduğunu söyledi. Filo Müdürü Kızıltaş, yaptıkları çalışmalar ile hem sektördeki diğer firmalara hem de gemi adamı ve gemiadamı adaylarına destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Vera Denizcilik, bir süre önce gemi personelinin sağlıklı beslenebilmesi ve uzak seferlerde kumanyasız kalmalarını engellemek için Filo Müdürü Barış Kızıltaş tarafından hazırlanan beslenme programını yürürlüğe koydu. Bunun yanı sıra gemide boş zaman aktiviteleri için gemi ve firma içi masa oyunları düzenleyen şirket, 2012 yılında şikayet ve öneri prosedürlerini de yürürlüğe koydu.

Kızıltaş: “MLC 2006’yla ilgili bilgi ve belge desteğinde bulunabiliriz”
Kuruyük firmaları arasındaki bilgi paylaşımının eksikliğine dikkat çeken Filo Müdürü Barış Kızıltaş, kurdukları 5 kardeş firma ile birlikte oluşturdukları “Bilgi Paylaşım Platformu” aracılığıyla bu alandaki eksikliği gidererek uygulamada birliğin ve etkinliğin sağlanmasını amaçladıklarını vurguladı. Bilgi Paylaşım Platformu’nu oluşturan söz konusu firmalar, periyodik olarak toplanarak görüş ve bilgi alışverişinde bulunuyor. Firmaların, özellikle MLC 2006 kapsamında süreç ve sürece hazırlık olarak tanker firmalarından bile önde olduklarını dile getiren Filo Müdürü Barış Kızıltaş, “MLC 2006 ve düzenlemeye bağlı tüm korkulan maddelerin üzerine gidiyoruz. Gelinen son noktada firma olarak eksiğimiz kalmadı. DMLC Part II hazırlanması için Panama Bayrak devletinden izin aldık” dedi. Kızıltaş, isteyen firmalara her türlü bilgi ve belge desteğinde bulunabileceklerini sözlerine ekledi.

vera.20130326120150.jpg

vera1.jpg

vera2.jpg

vera3.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim