• BIST 9797.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 18 °C

Uludağ Premium, Bosphorus Cup'a katıldı

Uludağ Premium, Bosphorus Cup'a katıldı
Uludağ Premium bu yıl ikinci kez American Express Bosphorus Cup 2013'ün sponsorları arasındaki yerini alırken, Premium adlı yelkenlisiyle de bu yılki yarışlara katılım gösterecek.

Uludağ Premium bu yıl ikinci kez American Express Bosphorus Cup 2013'ün sponsorları arasındaki yerini alırken, Premium adlı yelkenlisiyle de bu yılki yarışlara katılım gösterecek. Uludağ Premium ekibi 3 gün sürecek yarışlar boyunca, yelken sporunda dünyanın önde gelen isimlerinden Mike Sanderson kaptanlığında mücadele verecek.

Türkiye'nin hafif içimli doğal maden suyu kategorisindenin ilk yerli ürünü olan Uludağ Premium, geçen senenin ardından bu yıl da American Express Bosphorus Cup 2013'ün sponsorları arasında yer alıyor. 30 Mayıs - 2 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenecek Bosphorus Cup 2013'e Türkiye'den olduğu kadar uluslararası arenadan da ünlü yelkenciler katılım gösterecek.

Bu yıl heyecana Uludağ Premium da katılıyor

Uludağ Premium iki yıldır sponsor olduğu American Express Bosphorus Cup 2013'te bu yıl yarışmacı olarak da yerini alacak. Kaptanlığını yelken sporunda dünyanın önde gelen isimlerinden Mike Sanderson'un yapacağı Premium adlı yelkenli, Bosphorus Cup 2013'te Uludağ Premium adına mücadele verecek. Teknede Uludağ İçecek Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Kızıl ve Nuri Cem Erbak da yarışmacı olarak yer alacak.

Boğaz'da düzenlenecek bu olağanüstü yarışın bir parçası olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Uludağ İçecek Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Kızıl organizasyon ve yarışla ilgili şunları söyledi:

"Türkiye'deki doğal maden suyu kategorisinde, benzersiz tasarımıyla tarzını yaşayan tüketicilerin tercihi haline dönüşen Uludağ Premium için, American Express Bosphorus Cup 2013'e sponsor olmak çok anlamlı. Sektöründe ayrıcalıklı bir yeri olan ürünümüzün, Avrupa'nın en prestijli yelken yarışı ile örtüşen bir karakteri olduğuna inanıyorum. Bu yıl ikinci kez sponsor olmanın dışında, yarışlara kendi yelkenlimizle katılmanın da heyecanını yaşıyoruz. Yelkenlimiz Premium ile dünyanın en iyilerine karşı mücadele vereceğiz. Bu bizim için hayatımız boyunca unutamayacağımız bir deneyim olacak."

Uludağ Premium ekibine bir şampiyon kaptanlık yapacak

Uludağ Premium ekibinin yarışacağı Premium'un kaptanlığını, dünyaca ünlü yelkenci Mike Sanderson yapacak. 1971 yılında Yeni Zelanda'da doğan Mike Sanderson birçok önemli başarının altında imzası bulunan bir sporcu. Volvo Ocean Race'i 2006 yılında kazanan Sanderson, 34 yaşında yakaladığı bu başarıyla dünyanın en genç yarış kazanan kaptanı unvanını elde etti. Sanderson, aynı yıl Rolex World Sailor of The Year seçildi. Mike Sanderson'a ait olan ve yarışçının 2003 yılında 31 yaşındayken tek gövdeli yelkenlide kırdığı, hız rekoru da hala aşılabilmiş değil.

İçecek sektörünün ilk özel tasarımlı ürünü olan Uludağ Premium, içimi kolaylaştıran düşük gaz oranı ile Türkiye'de "hafif içimli maden suyu" kategorisini yarattı. Uludağ Premium'un özel lacivert (Cobalt Blue) şişesi dünyaca ünlü Türk markası Dice Kayek'in yaratıcıları Ayşe Ege ve Ece Ege tarafından 2 yıl süren çalışmalar sonucunda tasarlandı. Uludağ Premium'un tasarımı Osmanlı cam sanatı ve Fransız Baccarat Vintage karaflarının esintilerini taşıyor.

uludag-premium-bosphorus-cup.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim