• BIST 10728.6
  • Altın 5520.056
  • Dolar 42.3359
  • Euro 49.1681
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 21 °C

Türk Loydu’ndan Yeşil Liman Sertifika adımları semineri

Türk Loydu’ndan Yeşil Liman Sertifika adımları semineri
Kocaeli Sanayi Odası ve Türk Loydu Vakfı’ tarafından düzenlenen Yeşil Liman Sertifika Adımları Semineri yarın yapılacak.

Kocaeli Sanayi Odası ve Türk Loydu Vakfı iş birliği ile sürdürülebilir denizcilik vizyonuna katkı sağlamak ve liman işletmelerinde çevreye duyarlı uygulamaların yaygınlaşmasını desteklemek amacıyla Yeşil Liman Sertifika Adımları Semineri gerçekleştirilecek.

Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oral Erdoğan’ın açılış sunumuyla başlayacak olan seminer kapsamında; liman işletmelerinin çevreye duyarlı ve sürdürülebilir yönetim anlayışını benimsemelerine destek olmak amacıyla Yeşil Liman sertifikasyon süreci ele alınacak.

Katılımcılara, Yeşil Liman Sertifikası almak için kuruluşlarında uygulamaları gereken yönetim sistemleri ile bu yönetim sistemlerinin etkinliğini ölçer nitelikteki değerlendirme kriterleri hakkında bilgilendirme yapılacak. Sertifikasyon ile limanlarda enerji verimliliği, doğal kaynakların korunması ve etkin atık yönetimi ile operasyonel faaliyetlerin eşlenik yürütülmesi bakış açısının kazandırılması hedefleniyor.

Tarih: 5 Kasım 2025 Çarşamba

Yer: Kocaeli Sanayi Odası Konferans Salonu (Fuar İçi, İzmit)

Saat: 14.00

Program:

13:45 Kayıt

Açılış Konuşması

Hasan Tahsin Tuğrul - Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı

Konuşmacılar:

- Prof. Dr. Oral Erdoğan - Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı

- H.Uğur AYKAÇ-Türk Loydu UDH. A.Ş. Endüstri ve Belgelendirme Sektörü Direktörü

- Elif Gizem ALBAYRAK- Türk Loydu UDH. A.Ş. Yönetim Sistemleri Baş Denetçisi

yesil-liman.jpg

DENİZ HABER AJANS

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim