• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 17 °C

Türk Gemi İnşa Sanayicileri, hedef büyüttü

Türk Gemi İnşa Sanayicileri, hedef büyüttü
Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ve Amerikan Türk Konseyi'nin (ATC) 36. Ortak Yıllık Konferansı, Washington Büyükelçilik Binasında verilen Resepsiyon ile başladı.

DEİK/Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ve American Turkish Council (ATC) 36. Ortak Yıllık Konferansı 21-23 Mayıs 2017 tarihleri arasında Washington Trump International Hotel'de düzenleniyor.

Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ve Amerikan Türk Konseyi'nin (ATC) 36. Ortak Yıllık Konferansı, Washington Büyükelçilik Binasında verilen Resepsiyon ile başladı.

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın ev sahipliğinde verilen resepsiyona, Savunma Sanayi Müsteşarı İsmail Demir, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi Genel Müdürü Temel Kotil, Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Alpman, Türk ve Amerikalı iş adamlarının yanı sıra devlet temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Resepsiyonun açılış konuşmasını yapan Büyükelçi Serdar Kılıç, Türkiye ve ABD ilişkilerinin son dönemde bir ivme kazandığını belirterek, iş dünyasının katkılarıyla bu ivmenin pozitif olarak artacağını söyledi.

TÜRK GEMİ İNŞA SANAYİCİLERİ HEDEF BÜYÜTTÜ

DEİK/Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ve American Turkish Council (ATC) 36. Ortak Yıllık Konferansı'na 15 kişilik bir heyetle katılan Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği, adeta konferansa çıkarma yaptı. 

Türk gemi inşa sanayicilerinin ABD pazarından pay almak ve ikili ilişkileri geliştirmek için iyi bir çalışma ekibi oluşturduklarını söyleyen GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, "ABD Donanması'na ait askeri gemilerinin Türkiye'de bakım-onarımı konusunda yapılabilecek alt yapı çalışmalarını muhataplarına sunacaklarını" kaydetti.

Akdeniz ve Karadeniz çanağı ile Afrika Boynuzu bölgesinde bulunan ABD Donanması'na ait gemilerin Türkiye'de bakım-tutum ve onarımını yapabileceklerini söyleyen GİSBİR Başkanı Murat Kıran, bu konuda bölgenin en deneyimli tersanelerine sahip olduklarını söyledi.

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği olarak, Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) ve American Turkish Council (ATC) 36. Ortak Yıllık Konferansı'nı iyi değerlendirmek istediklerini ifade eden Murat Kıran, GİSBİR'in tanıtımı ve sunumunu ABD Temsilciler Meclisi Eski Sözcüsü ve Georgia Eyaleti Temsilciler Meclisi Üyesi Newt Gingrich yapacağını belirtti.

gisbir_3-003.jpg

gisbir_2-003.jpg

gisbir_4-001.jpg

gisbir_1-003.jpg

gisbir_5.jpg

aydin_alaftan_.jpg

gisbir_6.jpg

gisbir_7.jpg

gisbir_8.jpg

gisbir_9.jpg

gisbir_10.jpg

gisbir_11.jpg

gisbir_12.jpg

gisbir_13.jpg

gisbir_14.jpg

gisbir_15.jpg

gisbir_16.jpg

gisbir_17.jpg

gisbir_18.jpg

gisbir_19.jpg

gisbir_20.jpg

gisbir_21.jpg

gisbir_22.jpg

gisbir_23.jpg

gisbir_30.jpg

gisbir_31.jpg

gisbir_32.jpg

gisbir_33.jpg

gisbir_34.jpg

gisbir_35.jpg

gisbir_36.jpg

gisbir_37.jpg

Haber: Recep CANPOLAT / Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim