• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 11 °C

Türk denizcileri, Uluslararası Miami Kruvaziyer Fuarı'na adeta çıkarma yapıyor

Türk denizcileri, Uluslararası Miami Kruvaziyer Fuarı'na adeta çıkarma yapıyor
13-16 Mart 2017 tarihleri arasında Miami Fort Lauderdale Convention Center'da düzenlenecek olan Uluslararası Miami Kruvaziyer Fuarına, Türk denizcilik sektörü, yoğun katılım gösteriyor.

13-16 Mart 2017 tarihleri arasında Miami Fort Lauderdale Convention Center'da düzenlenecek olan Uluslararası Miami Kruvaziyer Fuarına, Türk denizcilik sektörü Müsteşar Yardımcısı düzeyinde katılma kararı aldı.

Türkiye'nin adeta çıkarma yaptığı Uluslararası Miami Kruvaziyer Fuarına, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Selçuk Sert'in Başkanlığı'ndaki Türk Heyetinde, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Rıdvan Kartal, Sefer Kalkavan, Yönetim Kurulu Üyeleri Koray Deniz, Şadan Kaptanoğlu, Alev Tunç, Faruk Okuyucu, Sualp Ömer Ürkmez, Erbil Özkaya, Deniz Eraydın, İlker Meşe, İMEAK DTO Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, Divan Kurulu Üyesi Ümit Sandıkcı, TOBB Denizcilik Sektör Meclis Başkanı Erol Yücel, İMEAK DTO İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Savaş Ercan, Meslek Komite Başkanı Ahmet Subay ve İMEAK DTO Genel Sekreteri Murat Tuncer'in de içinde bulunduğu kalabalık bir heyet yer alıyor.

CRUISE OPERATÖRLERİYLE KULİS YAPILACAK

Başta Costa, MSC Cruise, Holand America Line ve RCC, olmak üzere kruvaziyer operatörleri, Türkiye'de güvenlik ve emniyeti gerekçe göstererek, 2017 ve 2018 yılında Türkiye'yi destinasyonlarından çıkarması nedeniyle, kruvaziyer gemileri Türk limanlarına sefer düzenleyemeyecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Selçuk Sert'in Başkanlığı'ndaki Türk Heyeti, Uluslararası Miami Kruvaziyer Fuarı'nda Cruise operatörlerinin üst düzey yöneticileri ile görüşmeler yaparak, 2019 yılını kurtarmak amacıyla, kruvaziyer destinasyonlarına Türk limanlarını sokmak için yoğun çalışma yapması bekleniyor.

Öte yandan, Miami Kruvaziyer Limanı ile İzmir Alsancak Limanı arasında "Kardeş Liman" anlaşması, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Selçuk Sert ile Port Miami CEO’su Juan Kuryla tarafından 14 Mart 2017 tarihinde imzalanacak.

FUARA, TÜRK BASININDAN DENİZ HABER AJANSI KATILIYOR

13-16 Mart 2017 tarihleri arasında Miami Fort Lauderdale Convention Center'da düzenlenecek olan Uluslararası Miami Kruvaziyer Fuarına, Türk basınından sadece Deniz Haber Ajansı adına katılacak olan Recep Canpolat, fuardan gelişmeleri anlık olarak okuyucularına aktaracak.

Haber: Büşra BİRİCİK / Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim