• BIST 9710.99
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 29 °C
  • Muğla 22 °C
  • Çanakkale 22 °C

Tuğamiral Paul F. Thomas, Altın Çıpa Töreni için İstanbul'a geliyor

Tuğamiral Paul F. Thomas, Altın Çıpa Töreni için İstanbul'a geliyor
ABD Sahil Güvenlik Komutanlığı Ticari Gemi Denetimleri, Deniz Ulaştırma Sistemleri ve Liman Devleti Kontrolörleri Komutanı Tuğamiral Paul Thomas, 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Törenine katılacağını, Tertip Komitesi'ne bildirdi.

Altın Çıpa Tertip Komitesi, Deniz Haber Ajansı ve Dünya Gazetesi'nin birlikteliği ile gerçekleşen 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne ABD Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın üst düzeyde katılacağını bildirdi.

Yapılan açıklamada, ABD Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Heyet Başkanı ve ABD Sahil Güvenlik Komutanlığı Ticari Gemi Denetimleri, Deniz Ulaştırma Sistemleri ve Liman Devleti Kontrolörleri Birim Komutanı Tuğamiral Paul F. Thomas, 5 Eylül 2015 tarihinde yapılacak 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Ödüllüleri Törenine katılacağını açıkladı.

Altın Çıpa Tertip Komitesi'nden yapılan aynı açıklamada, IMO üyesi 60 ülke denizcilik otoriteleri ve 15 Uluslararası Örgütün üst düzey yöneticilerinin davet edildiği Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne katımın yoğun olacağı belirtilirken, "Dünya denizcileri ile Türk denizcilerini İstanbul'da biraraya getirileceği" kaydedildi.

Tuğamiral Paul F. Thomas Kimdir?

Tuğamiral Paul F. Thomas, Amerikan Sahil Güvenlik Teşkilatındaki Uygunluk ve Denetleme, Deniz Ulaştırma Sistemleri ve Ticari Kurallar ve Standartlar Direktörlüklerinin çalışmalarını denetlemeden sorumlu komutanı olarak görev yapıyor. Yönetimi altındaki konularda; suyolu yönetimi, seyir ve tekne emniyeti, limanlar ve tesisler, denizcilerin akreditasyonu, gemilerin dokümantasyonu, deniz kazalarının incelenmesi, ticari gemilerin denetimi ve liman devleti kontrolü bulunuyor.

Deniz emniyeti, güvenliği ve çevrenin korunması konularında bir uzman olarak;  Washington'daki Deniz Emniyeti Merkezinde, San Francisco Körfezindeki Deniz Emniyeti Ofisinde,  Port Canaveral'daki Deniz Emniyet Birliğinde, Jacksonville deki Deniz Emniyet Ofisinde görev yaptı. Bunun yanında; Galveston Deniz Emniyeti Biriminde Komutanlık, Jacksonville Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Karargahında Uygunluk ve Denetleme Direktörlüğü görevlerinde de bulundu. 

Amerikan Sahil Güvenlik Akademisi ve Massachusetts Institute of Technology den mezun olan Tuğamiral Thomas’ın aldığı askeri ödüller içinde; Liyakat Madalyası, Üstün Hizmet Madalyası, Sahil Güvenlik Övünç Madalyası, 9/11 Ulaştırma Madalyası, Müşterek Hizmet Övünç Madalyası  ve Sahil Güvenlik Başarı Madalyası bulunuyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim