• BIST 11625.14
  • Altın 6568.14
  • Dolar 49.5758
  • Euro 55.5986
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 20 °C

Tezgahlarda lüfer ve çinekop bolluğu yaşanıyor

Tezgahlarda lüfer ve çinekop bolluğu yaşanıyor
Düzce'de tezgahlarda lüfer ve çinekop bolluğu yaşanıyor. Lüfer tanesi 75 liradan, çinekop ise kilosu 120 liradan alıcı buluyor.

Sezonunda bulunmayan lüfer ve çinekop, havaların ısınmasıyla birlikte tezgahtaki yerini aldı.

Tezgahların lüfer ve çinekop ile süslendiğini söyleyen balıkçı Tuncay Kılıç, "Sezon içinde çinekop ve lüfer bolluğu yaşanmamıştı, denizden az sayıda çıkıyordu. Denizlerde şu anda bolluk ve bereket var. Denizlerimiz lüfer ve çinekop ile dolu. İnşallah balığın dönüşü, havalar ve mevsimler seyrinde gider. En azından balık havyarını döker. İnşallah daha iyi olacağını görürüz" dedi.

Balık fiyatlarına da değinen Kılıç, "Fiyatlarımız şu anda normal durumda. Diğer gıda ürünlerine bakıldığında, balık fiyatlarının normal olduğu görülebilir. Örneğin istavrit 30 lira, barbun 80-100 liraya satılıyor. Tezgahlarımızda çiftlik balıkları bulunuyor, tatlı su balıkları bulunuyor. Aynı zamanda deniz balıkları da satıyoruz. Şu anda tezgahta çeşitliliğimiz var. Herkesin isteğine göre balığımız var" diye konuştu.

balik-1-023.jpgbalik-2-019.jpgbalik-3-012.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim