• BIST 9524.59
  • Altın 2497.686
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.7322
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 19 °C

Tamer Kıran: Şube seçimleri, merkez seçimine yansımadır

Tamer Kıran: Şube seçimleri, merkez seçimine yansımadır
İMEAK Deniz Ticaret Odası Merkez Yönetimi seçimlerinde oy kullanan Başkan Adayı Tamer Kıran, seçim sürecene ilişkin DenizHaber.TV'ye konuştu.

Lütfi Kırdar Kongre Salonu'nda yapılan İMEAK Deniz Ticaret Odası Merkez Yönetimi seçimlerinde oyunu kullanan İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Tamer Kıran, seçim süreci hakkında DenizHaber.TV'ye konuştu.

Salih Zeki Çakır, Şadan Kaptanoğlu ve Recep Düzgit'in desteğini alarak ‘Hepimizin Odası Hareketi’ ile yola çıkan Tamer Kıran; 'Bugünkü Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan her zaman yanımızda, her zaman abimiz, her zaman liderimiz oldu ve bize çok şey öğretti ancak bayrak değişimi zamanı geldi.' diyerek İMEAK DTO Merkez Yönetimi için adaylığını geçtiğimiz Ağustos ayında açıklamıştı.

'Bu bir hizmet yarışı, bunun için aday olduk'

Seçimlere yapılan itirazlar hakkında konuşan Kıran, "Seçim süreçlerine her zaman itirazlar olabilir. 8 şubemizde seçimler tamamlandı. Bugün de merkezde seçim yapıyoruz. Saygı göstereceğiz ve göstermeliyiz. Bugün  burada yaşadığımız hava da bunun göstergesi. Çok büyük bir katılım var. Üyelerimiz istekli ve meraklı. Oylarına sahip çıkıyorlar. Memnunsanız oylarınızla bunu devam ettirirsiniz değilseniz yine oylarınızla bunu değiştirirsiniz. Seçimlerin amacı da budur." dedi.

'Şubeler her zaman için merkezdeki seçim açısından bir yansıma olarak düşünülebilir' diyen Kıran, "Oradaki oylar buraya da yansıyabilir. Umuyorum oy farkı artarak mutlu sona ulaşacağız. Ben adaylığımı 10 Ağustos’ta açıklamıştım. 8 ay uzun bir süreç. Bizim bir mesleğimiz var onu icra ederek para kazanıyoruz. Seçim döneminde çok daha fazla kendimizi tanıtmak ve üyelerimizi tanımak için çok sıkı çalıştık. Rize’den İskenderun'a bütün temsilciliklerimizi ziyaret ettik ve sorunlarını tespit ettik. Sorunların nasıl çözüleceği konusunda yollar aramaya başladık. Bu bir hizmet yarışı zaten bunun için aday olduk. İnşallah en iyisini yapmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

'Amacımız sektörü bir arada tutmak'

Çalışacakları proje alanlarını açıkladıklarını dile getiren Kıran, "Gelecek olan bütün talepleri ele alacağız. bunu farklı bir bakış açısı olarak gösterebiliriz. 8 çalışma alanı belirledik. Bu alanlara gelen talepleri kuracağımız birim ile ele alacağız. Olumlu da olsa olumsuz da olsa değerlendireceğiz. İnsanların icra ettikleri meslek komitelerinde olmaları için çalışmalar yürüteceğiz. Basit bir hukuki değişiklikle bu değişimler yapılabilir. Biz bugün Anadolu’daki 2 bine yakın üyemizi İstanbul’a getirdik. Projelerimize bakıldığında herkes kendisine göre bir şey bulabilecektir." ifadelerini kullandı.

Kıran sözlerini şöyle sonlandırdı; "Saat 17.00'da sandıklar kapanacak. Sonuçların burada bırakılması ve kapıdan çıktıktan sonra seçim süreci öncesi dostluklarımıza devam edebilmemizi umuyorum. Hizmet yarışındayız. Amacımız sektörü bir arada tutmak."

Büşra IŞIK / DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim