• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 15 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 12 °C

Tamer Kıran gemileri söküme gönderdi, duygularını mesai arkadaşlarıyla paylaştı!

Tamer Kıran gemileri söküme gönderdi, duygularını mesai arkadaşlarıyla paylaştı!
Gemiler kimine göre bir demir yığını, kimlerine göre ailenin bir parçası. Kıran Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Kıran, söküme gönderdiği M/V TAMER KIRAN ile M/V GOKAY K ile ilgili duygu yüklü bir mesajı personeliyle paylaştı.

Gemiler kimine göre bir demir yığını, kimlerine göre ailenin bir parçası. Türk armatörüne göre ise tarihe şahitlik eden aileden biri. Bunun en son örneğini, Kıran Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Kıran verdi.

Kıran Denizcilik'in mülkiyetinde olan M/V TAMER KIRAN ile M/V GOKAY K isimli kuru yük gemilerini, geçen hafta Aliağa Gemi Geri Dönüşüm Bölgesi'nde söküme gönderen Kıran Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Kıran, personeline duygu yüklü bir mesajı paylaştı.

Tamer Kıran'ın mesai arkadaşlarına gönderdiği duygusal mesajı aynen şöyle;

"Değerli Kıran çalışanları,

Gemiler de insanoğlu gibidir. Doğar, yaşlanır ve gün gelir, hizmetini tamamlayıp tarih sayfasındaki yerini alır. Bir gemi hizmete başladığında nasıl bir heyecan ve mutluluk yaşanırsa, hizmetini tamamladığı gün de aynı derecede hüzünlendirir sahibini, sevenlerini… Biz de dün böyle hüzünlü günlerden birini yaşadık ;

KIRAN Denizciliğin ilk göz ağrısı TAHİR KIRAN gemisinden sonra, şirketimizin ikinci ve üçüncü gemileri olan, o günlerin şartlarında büyük zorluklar ve zahmetler neticesinde, Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Sayın Turgut Kıran tarafından bizzat inşa ettirilen ve şirketimizin bugünlere gelmesinde büyük katkıları olan TAMER KIRAN ve GÖKAY K gemilerimizi, geri dönüşüme girmek üzere, Alıcısına teslim ettik.

Şüphesiz ki sahip olduğumuz her gemi bizler için çok değerli olup her birinin gönlümüzdeki yeri ayrıdır. Ancak bu iki gemimiz, şirketimizin 57 yıllık tarihinin otuz küsur yılında var olmuş, bir çok acı tatlı olay ile tarihimize tanıklık etmiş adeta yaşayan bir tarih konumunda olduklarından, bir miktar farklı bir yeri hak etmişlerdir.

Bir an için düşünün; hayatınızda otuz yıldan beri var olan kaç kişi, kaç nesne vardır ? Dile kolay; otuz yıl…

Bugünlere nasıl gelindi, neler yaşandı,  ne zorluklar aşıldı ; bu iki geminin tarih sayfalarından tek tek okunmalı, bilinmelidir. Ancak bu şekilde, şu an sahip olduklarımızın değerini anlayabilir, bize bunları yaşatanlara şükran borçlu olduğumuzu görebiliriz. Sevgilerimle, 

Tamer Kıran"

tamer_kiran_vessel.jpg

denizhaber_sadece_b.jpg

Haber: Recep CANPOLAT / Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Mustafa Durmazkeser
17 Mart 2016 Perşembe 23:00
23:00
Mustafa
Uzun yıllar bu gemide 2.ve 3.makinist olarak çalıştım bir gün bile maaşlarımız sekmedi, Kıran ailesine teşekkürü borç biliyorum Allah'tan başarılarının devamını diliyorum.
94.122.236.146
Asil Aydın
17 Mart 2016 Perşembe 17:44
17:44
Gökay-K gemisinde 1996 yılında bende çalıştım.Sayın Tamer Kıran İspanya El Ferol'de tersaneye çıktığımızda yanımıza geldi.O zamanlar bile gemiyi sever özel olarak ilgilenirdi.
88.247.188.184
MUHAMMED KAPTAN, TUFAN TUFANOĞLU AİLESİ.
17 Mart 2016 Perşembe 16:52
16:52
HAYAT BİR GEMİ YOKTUR YELKENI. Misali gibi zamanın yelkovanı gibi akıp gitmekteyiz. Dedeler, Babalar, Evlatlar ve Torunlar, devamı gelecek ve devam edecek İNŞALLAH AMİN. Vefat eden büyüklerimize ALLAHDAN RAHMET, MEKANLARI CENNET, RUHLARI ŞAD OLSUN. Hayatta olan nesillerimize SAĞLIKLI MUTLU BEREKETLİ UZUN ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH.AMİN. NİCE EKMEK VERENLERE ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH.AMİN.
81.214.71.174
AHMET
16 Mart 2016 Çarşamba 16:45
16:45
EN GÜZEL GÜNLERİM DENİZCİLİKTE BU GEMİDE GECDİ YAKLAŞIK 6 SENE 3KAPTAN VE 4 KPT OLARAK CLIŞDIM
BU 6 YIL 6 SANİYEKADAR GELMEDİ BANA 42 YILDIR DENİZDE CALIŞIYORUM DAHA ÖĞLE BİR GEMİDE CALIŞMADIM
KIRAN DNZ DEN ALLAH RAZI OLSUN KUMANYAMIZ MAAŞLARIMIZ COK İYİYDİ TÜM KIRAN DNZ AİLESİNE VE TURGUT ABİME SAYGILAR.
AHMET YAPICI
95.153.133.167
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim