• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 22 °C

Su Ürünleri Fuarı Açılıyor

Su Ürünleri Fuarı Açılıyor
Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı Future Fish Eurasia, 21-23 Temmuz 2005 tarihinde açılıyor.
SU ÜRÜNLERİ FUARI AÇILIYORUluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı Future Fish Eurasia, 21 - 23 Temmuz 2005 tarihlerinde, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda, Avrasya Fuarcılık tarafından düzenlenecek. Türkiye'de su ürünleri sektörünün tek fuarı olan Future Fish Eurasia Fuarı tamamen dolmuş olup, yoğun ilgi ve katılım sebebiyle, 2. Salon satışa sunuldu.

Future Fish Eurasia Uluslararası Su Ürünleri İşleme ve İhracat, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı, 21 - 23 Temmuz 2005 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda Avrasya Fuarcılık tarafından düzenlenecek. Türkiye'de su ürünleri sektörünün tek fuarı olan Future Fish Eurasia Fuarı, fuar tarihine henüz 3.5 ay kala, tamamen dolmuş olup, yoğun ilgi ve katılım sebebiyle, 2. Salon satışa sunuldu.

Akuakültür ve balıkçılık ekipmanları, işleme makinaları, ambalaj ve soğutma sanayi, balık üreticileri ve işleme firmalarının katılımcı profilini oluşturduğu Future Fish Eurasia Fuarı'na bugün itibarı ile 18 ülkeden 110 firma katılıyor. 2. Salonun açılmasıyla katılımcı sayısının fuar tarihine kadar 200'ü bulması bekleniyor.

Seafood Europe Fuarı'na Türkiye Çıkarması.

26 - 28 Nisan 2005 tarihlerinde Belçika'nın Brüksel kentinde düzenlenecek Avrupa'nın en büyük su ürünleri ve işleme fuarı Seafood Europe Fuarı'nda Türk Su Ürünleri Sektörü "Milli Katılım" düzeyinde temsil edilecek. Bu katılımda Future Fish Eurasia Fuarı da yer alacak. Fuarda, Avrasya Fuarcılılık ekibi ve sektör derneklerinin başkan ve üyeleri, Future Fish Eurasia Fuarı'nın satış ve tanıtım çalışmalarında aktif görevler alarak, Temmuz ayında Future Fish Eurasia Fuarı'nı dünya su ürünleri sektörünün gündemine oturtmak için çalışacaklar.

Sektörün tüm dernek, birlik, kurum ve kuruluşlarının yoğun ilgisiyle oluşan sinerji, Future Fish Eurasia Fuarı'nın sektör için çok verimli bir etkinlik olacağının sinyallerini veriyor. Future Fish Eurasia Fuarı tüm sektörün desteğiyle düzenlenen tek fuardır. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Muğla Kültür Balıkçıları ve Su Ürünleri Yetiştiricileri Birlik Derneği, Akuakültür
Derneği, Orkinos Yetiştiricileri ve İhracatçıları Derneği, Su Ürünleri Mühendisleri Derneği, İstanbul Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği, Marmara Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği, Türkiye Balıkçılık Araştırma, Geliştirme Kalkındırma Vakfı, IRC Ege, Ebiltem ve Su Ürünleri Tanıtım Derneği'nin ve sektörün tüm lider kuruluşlarının tam desteğiyle organize edilmektedir.
Fuarın Resmi Web Sitesi: www.eurasiafairs.com 'dan bilgi alabilirsinizDenizHaber.Com
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim